F fox0009 Hectopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 3 7 Haziran 2014 #1 Öncelikle herkese merhabalar, Dünden beri sign inden mail hesabıma giriş yapamıyorum. Ayrıca bugün Microsoft'un sitesine giremedim. Ayrıca facebook'a bağlanmada da sorunlar var. İnternette hız düşmesi yaşıyorum. Bunun çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2014
Öncelikle herkese merhabalar, Dünden beri sign inden mail hesabıma giriş yapamıyorum. Ayrıca bugün Microsoft'un sitesine giremedim. Ayrıca facebook'a bağlanmada da sorunlar var. İnternette hız düşmesi yaşıyorum. Bunun çözümü nedir?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 7 Haziran 2014 #2 DNS ve VPN kullanıyorsanız devre dışı bırakın. Dün CIA Twitter hesabını açtı, bir günde 300.000 takipçisi oldu İnternet sallanınca olmuştur Dün zaten Facebook'a erişmede sıkıntılar vardı. Tarayıcı ön belleğinizi temizleyip deneyin.
DNS ve VPN kullanıyorsanız devre dışı bırakın. Dün CIA Twitter hesabını açtı, bir günde 300.000 takipçisi oldu İnternet sallanınca olmuştur Dün zaten Facebook'a erişmede sıkıntılar vardı. Tarayıcı ön belleğinizi temizleyip deneyin.