Mail nasıl kurtarılır?

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Merhaba bugün çok fazla çözüm aradım ama maalesef çözüm bulamadım. Yeni telefon aldım ve telefonu almadan 10 dakika önce mailimi kaybettim bir daha da ulaşamadım. Bilgisayarım da hesap açık olmasına rağmen devam etmek için öncelikle kimliğinizi doğrulayın hatası alıyorum ve bu mail üzerin de en basitinden oyun hesaplarım banka hesaplarım sosyal medya hesaplarım uygulama içerisi satın alımlarım vs anlayacağınız her şey bu hesapta ve maalesef şifresini unuttum ve kurtarma e postası ve numarası da şifresini de bilmiyorum elimdeki tek koz bilgisayar da açık olması ama dediğim gibi dogrulama hatası veriyor nasıl çözerim bu sıkıntıyı Google'a ulaşsam bir yol yordam sağlarlar mı acaba?

Telefon numaranı ekleyip deneyebilirsin gibi görünmekte. Onu ekle, sonra gerekirse şifreni de yenilersin?

Öncelikle sakin olun şu anda Google hesabınıza gelen maillere ulaşabiliyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon numaranı ekleyip deneyebilirsin gibi görünmekte. Onu ekle, sonra gerekirse şifreni de yenilersin?

Hocam sıfre istiyor yani eklemek istediğim de dogrulamamı istiyor şifre ile dogrulayınca değiştirebilirsin diyor devam etmek için öncelikle kimliğinizi doğrulayın yanı bu @Mert Can Urcan

@N0rvecli chrome üzerinden mi açık sistem yoksa herhangi (chrome dahil) tarayıcı üzerinden şifre kayıtlı mı, şifre kayıtlıysa tarayıcıda oradan bakabilirsin. Diğer türlü bir bilgim yok, fikir de gelmedi aklıma.

Evet Google uzerınden açık bilgisayarda fakat şifre kayıtlı degıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…