5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 22 Kasım 2023 #1 Mail hesaplarımı silmek istiyorum. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
R RenBex Femtopat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #2 Outlook üzerinden gönderdiyseniz OneDrive'ınızı, Gmail üzerinden gönderdiyseniz Google Drive'ınızı kontrol edin. Oralarda görünmüyorsa silmenin bir yolu bulunmuyor. Artı 0 Eksi
Outlook üzerinden gönderdiyseniz OneDrive'ınızı, Gmail üzerinden gönderdiyseniz Google Drive'ınızı kontrol edin. Oralarda görünmüyorsa silmenin bir yolu bulunmuyor.
436078 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #3 566156 dedi: Mail hesaplarımı silmek istiyorum. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu anonimliğin seni kurtarmayacak hocam. Google Hesabınızı silme - Gmail Yardım Gereksiz mesaj olmasın diye çözümü attım. Artı 0 Eksi
566156 dedi: Mail hesaplarımı silmek istiyorum. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu anonimliğin seni kurtarmayacak hocam. Google Hesabınızı silme - Gmail Yardım Gereksiz mesaj olmasın diye çözümü attım.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #4 Bunu söylemek istemezdim ama; Google Hesabınızın Veriler ve Gizlilik bölümüne gidin. "Verileriniz ve gizlilik seçenekleriniz" bölümüne ilerleyin. Diğer seçenekler Google Hesabınızı Silin'i seçin. Hesabınızın silinmesi için talimatları uygulayın. Umarım geri dönersiniz hocam. Sizi unutmayacağız. Artı 0 Eksi
Bunu söylemek istemezdim ama; Google Hesabınızın Veriler ve Gizlilik bölümüne gidin. "Verileriniz ve gizlilik seçenekleriniz" bölümüne ilerleyin. Diğer seçenekler Google Hesabınızı Silin'i seçin. Hesabınızın silinmesi için talimatları uygulayın. Umarım geri dönersiniz hocam. Sizi unutmayacağız.
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.902 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #5 566156 dedi: Mail hesaplarımı silmek istiyorum. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anonimlik değil bu bence yapma geri dönüşü var mı bilmiyorum. 436078 dedi: Bu anonimliğin seni kurtarmayacak hocam. Google Hesabınızı silme - Gmail Yardım gereksiz mesaj olmasın diye çözümü attım. Genişletmek için tıkla... Ama gereksiz mesaj olmasın bu şekil yapılıyor. Artı 0 Eksi
566156 dedi: Mail hesaplarımı silmek istiyorum. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anonimlik değil bu bence yapma geri dönüşü var mı bilmiyorum. 436078 dedi: Bu anonimliğin seni kurtarmayacak hocam. Google Hesabınızı silme - Gmail Yardım gereksiz mesaj olmasın diye çözümü attım. Genişletmek için tıkla... Ama gereksiz mesaj olmasın bu şekil yapılıyor.
436078 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #6 Aeroxs dedi: Anonimlik değil bu bence yapma geri dönüşü var mı bilmiyorum. Ama gereksiz mesaj olmasın bu şekil yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaş anonimleşme istiyor. discordunu da silecekmiş. Artı 0 Eksi
Aeroxs dedi: Anonimlik değil bu bence yapma geri dönüşü var mı bilmiyorum. Ama gereksiz mesaj olmasın bu şekil yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaş anonimleşme istiyor. discordunu da silecekmiş.
KS KS 5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 22 Kasım 2023 #7 436078 dedi: Arkadaş anonimleşme istiyor. discordunu da silecekmiş. Genişletmek için tıkla... Sildim bile çoktan hocam. Ayrıca teşekkür ederim işe yararsa çözüm işaretlerim mesajın birisini. Artı 0 Eksi
436078 dedi: Arkadaş anonimleşme istiyor. discordunu da silecekmiş. Genişletmek için tıkla... Sildim bile çoktan hocam. Ayrıca teşekkür ederim işe yararsa çözüm işaretlerim mesajın birisini.
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.902 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #8 566156 dedi: Sildim bile çoktan hocam. Ayrıca teşekkür ederim işe yararsa çözüm işaretlerim mesajın birisini. Genişletmek için tıkla... Maili kapatırsanız buraya nasıl gireceksin? Artı 1 Eksi
566156 dedi: Sildim bile çoktan hocam. Ayrıca teşekkür ederim işe yararsa çözüm işaretlerim mesajın birisini. Genişletmek için tıkla... Maili kapatırsanız buraya nasıl gireceksin?
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #9 Aeroxs dedi: Maili kapatırsanız buraya nasıl gireceksin? Genişletmek için tıkla... Girmeyecek, güya anonimleşecek. Ruh hastası mıdır nedir... Artı 0 Eksi
Aeroxs dedi: Maili kapatırsanız buraya nasıl gireceksin? Genişletmek için tıkla... Girmeyecek, güya anonimleşecek. Ruh hastası mıdır nedir...
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 23 Kasım 2023 #10 566156 dedi: Sildim bile çoktan hocam. Ayrıca teşekkür ederim işe yararsa çözüm işaretlerim mesajın birisini. Genişletmek için tıkla... 1 haftadır boş boş mesaj yazıyorum sana. Artı 0 Eksi
566156 dedi: Sildim bile çoktan hocam. Ayrıca teşekkür ederim işe yararsa çözüm işaretlerim mesajın birisini. Genişletmek için tıkla... 1 haftadır boş boş mesaj yazıyorum sana.