Çözüldü Mail silinirse Discord hesabı da silinir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

birisi33

Femtopat
Daha fazla  
En son gerçekleşen Discord olaylarından sonra korkudan Discord hesabıma bağlı mailimi silmiştim ama Discord hesabımı silmedim. Maili silindiği için hesap da silinmiş midir? Eğer silinmemişse ne yapmalıyım? Herkese çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Her türlü hesabının logu Discord'ta var. İstersen Discord'u sil, istersen hesabı sil. Loglar zaten bir şeylere karıştıysan her türlü verilir.

Discord hesabınızı silmeniz için ayarlarda bölüm bulunmakta.
Böyle yaptığınız zaman Discord hesabınız silinmez ancak Discord'a giriş yaparken e-posta doğrulaması isteyeceğinden ötürü Discord hesabınıza giriş yapamazsınız.
Ayrıca Discord'un tehlikeli topluluklarına girmediğiniz sürece tehlikeli olmayan bir platformdur Discord. Panel denilen şey birkaç TL'ye satılan, kendini kanıtlama ihtiyacı hisseden birkaç ergenin oyuncağı.
Şu videoyu izlemenizi öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DC yasaklansa bile sana bir şey olmaz ki alt tarafı uygulama Türkiye'de erişime kapatılmış olur.

Bir de o hesapta bilmeden arkadaşımın şaka(!) yapmak için attığı bir sunucuya katılmıştır sunucu +18 içerikliydi sıkıntı çıkar diye korkuyorum.

Yok panelle işim olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…