Hayır yok. Klasik bir Mail gönderme programının nasıl yapılabileceğini biliyorum ama fotoğraftaki olayı yapamadım.Domaininiz var mı ki? Mail için domain şart.
Adres olmadan e-posta gönderemezsiniz ki?Hayır yok. Klasik bir Mail gönderme programının nasıl yapılabileceğini biliyorum ama fotoğraftaki olayı yapamadım.
Domain derken site Domain'i kast ediyorsunuz sandım ben pardon. E-posta adresim var.Adres olmadan e-posta gönderemezsiniz ki?
Diğer mail sitelerindeki maili oraya göstermek gibi bir amacınız varsa tamam.Domain derken site Domain'i kast ediyorsunuz sandım ben pardon. E-posta adresim var.
İnternet bağlantısı, zart zurt gibi şeyler olmadan bu mümkün değil.Mail uygulaması 2 ayrı programdan oluşmalı, 1. program bana kendi Mail'imi soracak ben de Mail'imi Textbox'a gireceğim. 2. programı arkadaşıma atacağım oda kendi Mail'ini 2. programa girecek ve bana mail gönderecek, ama 2. program benim Mail'imi ilk programdan alacak.
Eki Görüntüle 1906058
@@TheAny
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.