Mailbird silinmiyor

Bende bağlı görünüyor. Deniyorum. Ayrıca log burada.
Dediğim gibi, Mailbird'e ait herhangi bir kalıntı bile yok, dosya yok; kayıt defterinde kayıt yok. Windows 11 problemi gibi duruyor. Dediğim komutu denedikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp bir daha sfc /scannow komutu vermeyi deneyin, ardından denetim masasından kaldırmayı deneyin.

Dediğim gibi, Mailbird'e ait herhangi bir kalıntı bile yok, dosya yok; kayıt defterinde kayıt yok. Windows 11 problemi gibi duruyor. Dediğim komutu denedikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp bir daha sfc /scannow komutu vermeyi deneyin, ardından denetim masasından kaldırmayı deneyin.
62.3'te kaldı şuan tamamlanmasını bekliyorum.

62.3'te kaldı şuan tamamlanmasını bekliyorum.
Regedit üzerinden şu yola bakmayı unutmuştum:
Kod:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\

Bu yolda klasör ismi olarak Mailbird, ya da az önce dediğim gibi Display Name olarak Mailbird gözüken var mı?

Maalesef işe yaramadı. Virüs gibi yapıştı kaldı ya.

Benim de başka bir fikrim kalmadı, Windows 11...
@Prime777 Hocam sizin başka bir fikriniz var mı?
Aslında biri programı yüklese oradan da uninstall.exe'sini bana atsa silebilir miyim acaba?

@Prime777 Hocam bulabildiniz mi bir şey?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı