G gizli kalsın Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 109 2 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar hocamız bizden bir video istedi fakat illaki videonun adını değiştirmemizi istiyor, yardımcı olur musunuz? Videoyu telefon ile çektim.
Arkadaşlar hocamız bizden bir video istedi fakat illaki videonun adını değiştirmemizi istiyor, yardımcı olur musunuz? Videoyu telefon ile çektim.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 2 Mayıs 2021 #2 gizli kalsın dedi: Arkadaşlar hocamız bizden bir video istedi fakat illaki videonun adını değiştirmemizi istiyor, yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1003618 Videoyu telefon ile çektim. Genişletmek için tıkla... Üstüne basılı tutun ve yeniden adlandır deyin. Olmazsa videoyu indirin, adını değiştirip yeniden yükleyin.
gizli kalsın dedi: Arkadaşlar hocamız bizden bir video istedi fakat illaki videonun adını değiştirmemizi istiyor, yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1003618 Videoyu telefon ile çektim. Genişletmek için tıkla... Üstüne basılı tutun ve yeniden adlandır deyin. Olmazsa videoyu indirin, adını değiştirip yeniden yükleyin.
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.260 Çözümler 13 2 Mayıs 2021 #3 Dosyalara girin, videolara tıklayın, videoyu bulun, üzerine basılı tutup yeniden adlandır deyin.