Mail'e gelen sahte e posta

Fake mi değil mi hocam?
Mailin tamamını görmeden bir şey demek zor. Görünce ile kesin bir şey denemeyebilir. Bu durumda en mantıklısı Nvidia'ya sormak. Mail bana gelmediği için umurumda değil.

Maili ekran görüntüsü olarak paylaşmanız çok bir şey ifade etmiyor. Tam nasıl yapılır bilmiyorum ama direkt tüm içerik paylaşılabiliyordur. O reedem now kısmında hangi linke yönlendirildiğini bilmiyoruz mesela. Oranın aşağısında adrestir, odur, budur bir şeyler yazar. Onları da göremiyoruz.

Mail hesabımda tmail.nvidia.com'u arattığımda accounts@tmail.nvidia.com adresi çıktı. Ama gelen içeriği silmişim. Sadece kişi olarak duruyor. Ve daha önce Nvidia adına sahte bir içerik aldığımı hatırlamıyorum.

Ne? Bana da gelmişti ve tıkladım ben ona? Ve NVIDIA eu sitesine atıp kupon girmeni istiyor. Bir şey olur mu ben reedeme tıkladım diye ?

Ne? Bana da gelmişti ve tıkladım ben ona? Ve NVIDIA eu sitesine atıp kupon girmeni istiyor. Bir şey olur mu ben reedeme tıkladım diye ?

No-reply bir maile zaten geri dönüş yazamazsınız. Adı üstünde cevap yok.

Evet orayı okumadım gönderi yok.

Evet sanırsam sahteymiş.

Çoklu geçici e mail sistemi?
Tmail ile arkadaşıma eğer bu mesaja cevap verirsen 1 milyon dolar kazanıcaksın diyerek biraz eğleniceğim.

Dostlar [büyük ihtimalle sahte] demiştim %100 dememiştim yani ihtimal vermiştim ve gerçekmiş.

K-karakter oluşturayim mi tamam ya girek sistem gereksinimlerine.

Bruh.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…