S Seonn Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #1 Şifremi giriyorum, alttaki karakterleri giriyorum olmuyor, yok 100 kere denedim. Alttaki harfleri yanlış buluyor. Sorun nedir? Dosya Ekleri resim_2023-04-29_181005725.png 27,5 KB · Görüntüleme: 49 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2023
Şifremi giriyorum, alttaki karakterleri giriyorum olmuyor, yok 100 kere denedim. Alttaki harfleri yanlış buluyor. Sorun nedir?
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 30 Nisan 2023 #2 Seonn dedi: Şifremi giriyorum, alttaki karakterleri giriyorum olmuyor, yok 100 kere denedim. Alttaki harfleri yanlış buluyor. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Ses ile giriş kısmını da kullanabilirsiniz. Seonn dedi: Şifremi giriyorum, alttaki karakterleri giriyorum olmuyor, yok 100 kere denedim. Alttaki harfleri yanlış buluyor. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Mesela burada ressermet yazıyor yanlış görmediysem.
Seonn dedi: Şifremi giriyorum, alttaki karakterleri giriyorum olmuyor, yok 100 kere denedim. Alttaki harfleri yanlış buluyor. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Ses ile giriş kısmını da kullanabilirsiniz. Seonn dedi: Şifremi giriyorum, alttaki karakterleri giriyorum olmuyor, yok 100 kere denedim. Alttaki harfleri yanlış buluyor. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Mesela burada ressermet yazıyor yanlış görmediysem.