EA App Maile kod göndermiyor

Karpuzcuk

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games'ten, Jedi Fallen Order aldım. Oyunu indirmek için tıkladığımda EA Play'e atıyor. EA Play hesabı kurarken mailime kod gönderdiğini söylüyor ama gelmiyor. EA Play sitesine baktım bir yardımı olmadı, canlı yardım kısmını da bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam yani kod nasıl gelmiyor ben anlamadım kodun fotoğrafını atar mısınız bir bakayım ben de. En kötü olmazsa maili değiştiriniz lütfen.

Oyunu indirmek için Epic üzerinden tıklıyorum, ardından EA Play'e atıyor hesabım olmadığı için hesap açmaya çalışıyorum: Doğum günü, ülke ardından email giriyorum -doğrulamak için sanırsam- kod yolladığını söylüyor ama gelmiyor farklı mail de denedim yine aynı sorun oldu.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-02-22 180825.png
    Ekran görüntüsü 2026-02-22 180825.png
    40,9 KB · Görüntüleme: 6
Hocam aynı sorunu şahsen bende yaşadım bu arkadaşı dinlemeyiniz sanırım dalga geçme suretinde bulunuyor umarım bu Google üzerindeki bu sitedeki moderatör veya adminler gerekeni yapar mail değiştirmeyi deneyin veya canlı desteğe bağlanın.

Hocam aynı sorunu şahsen bende yaşadım bu arkadaşı dinlemeyiniz sanırım dalga geçme suretinde bulunuyor umarım bu Google üzerindeki bu sitedeki moderatör veya adminler gerekeni yapar mail değiştirmeyi deneyin veya canlı desteğe bağlanın.

Canlı desteği bulamadım EA Play sitesinde, nasıl bulabilirim? Siz sorununuzu çözdünüz mü?

Hocam bende aynı sorunu yaşadım bu üsttekilere kanmayın destek bu konuda hiçbir yardım sağlamıyor Jedi Fallen Order de bir bug bulunmakta ayrı olarak EA hesabı açıp linklerseniz Epic Games'le sorununuz çözülür.

Mail ayarlarında engellenenlere bakın, ve tüm postalar gibi bir yer varsa oraya da bakmayı unutmayın.
Benim google hesabımda 2. bir kişi varmış hesaplarımı çalmadan önce o adresleri benden engellemiş bana bildirim gelmiyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı