Mail'e Rusya'dan Giriş Ve Enteresan Mesajlar

THIERRY HENRY

Kilopat
Yer
İstanbul / Kadıköy
Daha fazla  
Meslek
Fizyoterapist
Merhaba arkadaşlar. Mailime geçen cumartesi Rusya'dan giriş yapılmış ve uyarı maili gelmiş bana da. Ben de şifremi değiştirdim şimdi. Ancak değiştirmemin ardından hemen enteresan bir mail geldi sildim tabi ki ancak mailde İngilizce ve sanırım Kuzey dillerinden ya İsveç dili ya da Fin dili gibi bir dil kullanılmış. Çift dille yazmış ve ben Kona Amira seni Facebook'dan gördüm ve bana bu mailden ulaşabilirsin bla bla, senle paylaşmak istediklerim var gibi şeyler yazmış. Ancak hiçbir bağlantı ve tıklama linki yoktu ve bir şeylere de tıklamadan sildim. Bu hesabım bankaya Steam'e bir sürü şeye bağlı ve güvenliğim açısından oldukça önemli ne yapmam lazım var mı öneriniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şifrenizi değiştiriniz, telefon onayı yapınız, güvenlik sorunuzu güvenilir bir soru seçiniz. Bana da bazı e-postalar geliyor içerisinde benimle ortak çalışırsan milyonlar kaldırabilir tarzı saçmalık şeyler yazıyor. Direk siliyorum, aldırış etme. Gelen linklere tıklama ve bilgisayarınızda güzel bir virüs taraması yapınız.

Keşke açmasaydın. Şifreni değişmeden önce mutlaka bu gibi durumlarda malware araçları veya cloud araçlarla sisteminizi taratın.
Mail Gmail mi, Hotmail mi? Hotmail ise maillerinizi Microsoft office outlook ile açın. Ayrıca IS bir güvenlik aracınız olsun.
Gmail ise güvenli ayarlarını sıkı olarak belirle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…