Mailime erişimimi kaybettim

bülentbey

Hectopat
Daha fazla  
Zamanında her şey normalken bir anda Twitch hesabım ban yedi ve bende şikayet talebi açmıştım. Şikayet talebinde benim Twitch hesabıma kayıtlı olan mailime bir kod geleceği gibi bir şey söylemişlerdi. Bende normal bir şekilde kodu girmek için mailime girmeye çalışmıştım lakin mailime giremiyordum. "Microsoft hesabınızda sıra dışı etkinlik algıladık veya kimlik bilgilerinizin risk altında olabileceğini düşünüyoruz. (görsel 1.)" durduk yere böyle saçma bir sebepten dolayı hesabım kitlenmişti. Bende hesabımı kurtarmak için doğrulama seçeneğine doğru gittim tabii ki. Lakin görsel 2 de gözüktüğü gibi doğrulamak için bana verilen seçeneklerdeki hiçbir veriye artık ulaşamıyorum. Bunları artık kullanmıyorum seçeneğine bastığımda da beni çevrimiçi doğrulama seçeneğini sunuyor. Çevrimiçi doğrulamada istenilen bilgilerin hepsini giriyorum (bazıları doğru değil, sebebi ise hesabın çok eskiden açılmış olması ve o zamanlar bazı önemsiz bilgiler eksik ya da yanlış girildi.) Sonrasında iletişim kurulması için bana farklı bir e-posta girilmesi gerektiğini söylüyor onu da giriyorum ve artık hiçbir işlem kalmıyor sadece bekliyorum. Fakat bekliyorum ama boşa. Doğrulama için verilen bilgilerin yetersiz olduğunu söylüyorlar ve hesabımı alamıyorum.

Hesabıma nasıl tekrardan erişim sağlarım? Microsoft desteğe ulaşsam bir sonuç alır mıyım ya da daha farklı bir çözüm yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

(görsel 1.) (görsel 2.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…