Swal Centipat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #1 Durum böyle arkadaşlar ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2022
ffl Picopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #2 Şifreni değiştir.
AugustVoadhen Zeptopat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 2 7 Kasım 2022 #3 Mail ve şifreni değiştir derim ne olur ne olmaz.
LozancıEkmek Decapat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 144 Çözümler 1 Yer Turkey 7 Kasım 2022 #4 Bilgisayarına virüs bulaşmış olabilir. Sistemi sıfırla daha sonra mail hesaplarına 2 adımlı doğrulama kur. Steam - Mail şifreni değiştir. Hindistanlılar da hacklemeye başlamış benim kafamdaki hacker
Bilgisayarına virüs bulaşmış olabilir. Sistemi sıfırla daha sonra mail hesaplarına 2 adımlı doğrulama kur. Steam - Mail şifreni değiştir. Hindistanlılar da hacklemeye başlamış benim kafamdaki hacker
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #5 Hangi internet firmasını kullanıyorsunuz?
Swal Centipat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #6 oduncu_yılmaz dedi: Hangi internet firmasını kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... LozancıEkmek dedi: Bilgisayarına virüs bulaşmış olabilir. Sistemi sıfırla daha sonra mail hesaplarına 2 adımlı doğrulama kur. Steam - mail şifreni değiştir. Hindistanlılar da hacklemeye başlamış benim kafamdaki hacker Genişletmek için tıkla... AugustVoadhen dedi: Mail ve şifreni değiştir derim ne olur ne olmaz. Genişletmek için tıkla... ffl dedi: Şifreni değiştir. Genişletmek için tıkla... Mail bu Dosya Ekleri IMG_20221106_201051.jpg 97,4 KB · Görüntüleme: 75
oduncu_yılmaz dedi: Hangi internet firmasını kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... LozancıEkmek dedi: Bilgisayarına virüs bulaşmış olabilir. Sistemi sıfırla daha sonra mail hesaplarına 2 adımlı doğrulama kur. Steam - mail şifreni değiştir. Hindistanlılar da hacklemeye başlamış benim kafamdaki hacker Genişletmek için tıkla... AugustVoadhen dedi: Mail ve şifreni değiştir derim ne olur ne olmaz. Genişletmek için tıkla... ffl dedi: Şifreni değiştir. Genişletmek için tıkla... Mail bu