Main ajan önerisi

Mky

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Son günlerde aklıma bu takıldı. En iyi oynadığım iki ajan var Jett ve Neon. Jett'in bıçaklarını iyi kullanabiliyorum ve genellikle kafalara vuruyorum. Bazı kişiler Neon'u çok hızlı kullanabiliyor ve ultisi çok güçlü. Yanlışlıkla ace atmıştım 😃 Sizce hangisini seçmeliyim?

Son düzenleme:
Son günlerde aklıma bu takıldı. En iyi oynadığım iki ajan var Jett ve Neon. Jett'in bıçaklarını iyi kullanabiliyorum ve genellikle kafalara vuruyorum. Bazı kişiler Neo'nu çok hızlı kullanabiliyor ve ultisi çok güçlü. Yanlışlıkla ace atmıştım 😃 Sizce hangisini seçmeliyim?

Jett çok klasik kalır bir de instalock Jett'lerin ortalama performansını hepimiz biliyoruz. Neon skillerini kullanmadığın sürece çok boş çar. Başka neler oynuyorsun mesela? Ben 1,5 aydır falan sırf Sage oynuyorum skilerini nasıl kullanacağımı tamamen her durumda çözdüm yeni yeni.

En iyi oynadığınız ajanı main ajanınız yapın. Fakat yedek olarak 2 3 karakter daha öğrenin. Her oyun aynı karakteri alacaksınız diye bir şey yok.

Jett çok klasik kalır bir de instalock Jett'lerin ortalama performansını hepimiz biliyoruz. Neon skillerini kullanmadığın sürece çok boş çar. Başka neler oynuyorsun mesela? Ben 1,5 aydır falan sırf Sage oynuyorum skilerini nasıl kullanacağımı tamamen her durumda çözdüm yeni yeni.

Sage main olmayı düşündüm. Zaten takımda ileri atılan kişi değilim. Deadlock oynayabiliyorum. Breach oynayabiliyorum. Ama sage bana uygun gibi geldi.

Son günlerde aklıma bu takıldı. En iyi oynadığım iki ajan var Jett ve Neon. Jett'in bıçaklarını iyi kullanabiliyorum ve genellikle kafalara vuruyorum. Bazı kişiler Neon'u çok hızlı kullanabiliyor ve ultisi çok güçlü. Yanlışlıkla ace atmıştım 😃 Sizce hangisini seçmeliyim?
Bence Skye yada Reynaya yönelmisin.

Eğer entry oynayıp takımın girmesini sağlamak için içeri dalamıyosanız entry karakterleri yarardan çok zarar verir eğer önden peeklemiyosanız Omen Breach Sage tarzı karakterler oynayın şahsen ben Sova oynuyordum tek başınada çok güzel karakter takımada iş yapıyor.

Entry oynamak istemiyorsan ya Breach gibi bir karakterle entrylerin side açmasına yardım edeceksin yada bir smoker alıp arkadan oynayacaksın. Ben genelde iyi bir entry duom varsa arkadan oynamayı tercih ediyorum. Yoksa Sage ile de side içi tradeleri alıp oyunu kolaylaştırabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı