E emirhan12345 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 778 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #11 GatilKuala dedi: Yok olmaz MSI Dragon Center ile alakalı hizmet bir işe yaradığı yok Genişletmek için tıkla... Yaptım durduruldu dedim yeniden başlattım bir baktım gene aynı sorun gene girdim hizmetler bölümüne çalışıyor diyor bu nasıl iş anlamadım
GatilKuala dedi: Yok olmaz MSI Dragon Center ile alakalı hizmet bir işe yaradığı yok Genişletmek için tıkla... Yaptım durduruldu dedim yeniden başlattım bir baktım gene aynı sorun gene girdim hizmetler bölümüne çalışıyor diyor bu nasıl iş anlamadım
resul_ramiz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #12 GatilKuala dedi: Soruna sebep olan şey Dragon Center altındaki 'voicecontrolservice' hizmeti. Hizmetlere girip devre dışı bırakırsanız sorun çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Peki onu kapatabiliriz bulamadım da.
GatilKuala dedi: Soruna sebep olan şey Dragon Center altındaki 'voicecontrolservice' hizmeti. Hizmetlere girip devre dışı bırakırsanız sorun çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Peki onu kapatabiliriz bulamadım da.
ENEFB Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #13 Her yere baktım ama hizmetlerde voicecontrolservice yok.
E emirhan12345 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 778 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #14 ENEFB dedi: Her yere baktım ama hizmetlerde voicecontrolservice yok. Genişletmek için tıkla... Yoo var ama kapattıktan sonra PC'yi yeniden başlat gene aynı main Windows sorununa devam ediyor yaw
ENEFB dedi: Her yere baktım ama hizmetlerde voicecontrolservice yok. Genişletmek için tıkla... Yoo var ama kapattıktan sonra PC'yi yeniden başlat gene aynı main Windows sorununa devam ediyor yaw