Majesty 9170 nasıldır?

Nasıl 9.nesil ölü hocam? YouTube'da testlerde FPS'i rakiplerine göre açık ara en iyi. Bu fiyata önerebileceğiniz ne vardır?
Konu ile alakasız olarak bu kasaya ne diyorsunuz aynı RAM'den bir daha eklenip 2x8 olarak düşünün https://mobile.donanimhaber.com/Ext...-evo-prime-b450m-k-wd-500gb-ssd-8-gb-ram.html

Soket olarak ölü, yani 9.nesil anakartlar ileride gelecek olan nesilleri desteklemiyor, performansa bakarsak i7 4790K hâlâ çok güçlü bir işlemci.

Soket olarak ölü, yani 9.nesil anakartlar ileride gelecek olan nesilleri desteklemiyor, performansa bakarsak i7 4790K hâlâ çok güçlü bir işlemci.
Hocam arkadaşımın kardeşi kullanacak. İleride parçasını felanda değiştirmez. Bu dediğim sistemde kullanır gider. Değiştirirse komple değiştirir ileride.

Tamamdır, kasayı Corsair Carbide Spec Delta RGB ile değiştirin.

Teşekkür ederim hocam. Son olarak konu ile alakasız olacak ama bu linkteki kasada PSU çok mu kalitesiz? Benim bilgisayarım bu (ek olarak 8 GB RAM + 1TB HDD). Sizce PSU'yu değiştirmeme gerek var mı ileride? PSU'ya bir şey olursa diğer donanımlar zarar görür mü?

Teşekkür ederim hocam. Son olarak konu ile alakasız olacak ama bu linkteki kasada PSU çok mu kalitesiz? Benim bilgisayarım bu (ek olarak 8 GB RAM + 1TB HDD). Sizce PSU'yu değiştirmeme gerek var mı ileride? PSU'ya bir şey olursa diğer donanımlar zarar görür mü?

Gamepower kalitesiz ve güvenilmez bir PSU üreticisi, kesinlikle patlar demiyorum ama sisteme yanlış voltaj verip donanımlara zarar verme ihtimali az da olsa var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı