Major bilet alınır mı?

yigido00

Centipat
Daha fazla  
Tam emin değilim ama operasyon gelmiş, sanırsam bilgilendirme yapacak ilan var mı alınır mı? Sanırsam 2 tane bir şey gelmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS'ye operasyonmu geldi.

Hayır majör turnuva bileti geldi.

Soru içinse alınmaz boş bir bilet bence eski itemlara yatırım yapmayı daha doğru buluyorum son çıkan majör biletlerine abanıyorlar sonra yatırım kazanç sağlaması için en az 10 sene beklememiz gerekiyor stickerlar falan rezalet zaten eskisin aynısı.

Bı operasyon getirmediler en son bilet gibi bir şey gelmiş yıldız sistemi falan filan

Bende eskisi yok ama.
Onun disinda bir şey geldi dun mu bugün mu ne.

Bir operasyon getirmediler en son bilet gibi bir şey gelmiş yıldız sistemi falan filan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir operasyon getirmediler en son bilet gibi bir şey gelmiş yıldız sistemi falan filan.

Beş para etmez bir şeydi o

Bende eskisi yok ama.

Onun disinda bir şey geldi dun mu bugunmu ne.

Eski dediğinizin hala nerede duruyor bilmiyorum bakmadım. Onun dışında yeni kapsüller, hatıra pakatleri geldi ve bilet alınca rozet alıyorsun jetonlarla tahmin yapıyorsun hangi takımlar elenivej veya hangisi kazanacak diye o şekilde rozeti değerlendire biliyorsun.

alınmaz diyorsun yani,verdigim parayi geri kazanamam mı?

Jeton için almaya değer mi hala ben de kararsızım. Operasyon gelse keşke..

Jeton için almaya değer mi hala ben de kararsızım. Operasyon gelse keşke.

Hocam 10 dolarlıktan mı alalım yoksa 18 olan 3 jeton veren mi daha mantıklı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…