Nihilianth Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 28 Haziran 2020 #1 OEM Key diye aldığım Key MAK çıktı, format atınca gider mi?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2020 #2 OEM Lisans Nedir? Retail - OEM - MAK Lisans Türleri Windows OEM Lisans Nedir? Retail Lisans Nedir? Volume MAK Lisans Nedir? Makalemizde bu lisans türlerini açıklayıp, farklarını anlattık. baskabirkod.com Hocam burada açıklama var. İnceleyebilirsiniz. Benim bildiğim etkinleştirmeniz durumunda sizin olur. Format sonrası tekrar girmeniz gerekmiyor.
OEM Lisans Nedir? Retail - OEM - MAK Lisans Türleri Windows OEM Lisans Nedir? Retail Lisans Nedir? Volume MAK Lisans Nedir? Makalemizde bu lisans türlerini açıklayıp, farklarını anlattık. baskabirkod.com Hocam burada açıklama var. İnceleyebilirsiniz. Benim bildiğim etkinleştirmeniz durumunda sizin olur. Format sonrası tekrar girmeniz gerekmiyor.
2 284223 Decipat Katılım 26 Ekim 2019 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Laboratuvar 28 Haziran 2020 #3 Yanlış bilmiyorsam MAK Keylerde OEM Keyler gibi anakarta gömülüyor fakat MAK Key gereğinden fazla kişiye satılırsa iptal olabiliyor.
Yanlış bilmiyorsam MAK Keylerde OEM Keyler gibi anakarta gömülüyor fakat MAK Key gereğinden fazla kişiye satılırsa iptal olabiliyor.
Nihilianth Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 1 Temmuz 2020 #4 284223 dedi: Yanlış bilmiyorsam MAK Keylerde OEM Keyler gibi anakarta gömülüyor fakat MAK Key gereğinden fazla kişiye satılırsa iptal olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler, bana OEM diye MAK key iteleyenlere hakkımı helal etmiyorum. Helal edenin...
284223 dedi: Yanlış bilmiyorsam MAK Keylerde OEM Keyler gibi anakarta gömülüyor fakat MAK Key gereğinden fazla kişiye satılırsa iptal olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler, bana OEM diye MAK key iteleyenlere hakkımı helal etmiyorum. Helal edenin...