Makale, inceleme ve rehber konuları sınırsız düzenlenebilsin

Makaleler
115
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İllaki hepimiz yaşamışızdır bu durumu. Bir makale, rehber veya inceleme paylaşırsın ama üstüne 1 gün, 1 hafta, 1 ay veya 1 yıl geçmişse ve güncelliğini yitirmişse hemen o konuya güncelleme yapman gerekir. Ancak düzenleme süresi sınırlı olduğu için düzenleyemiyorsun. Konuya sonradan mesaj olarak yazınca da o konuyu okuyan insanlar 2-3 sayfa sonra yazılmış güncelleme notunu da %90 ihtimalle görmüyor. Rapor sistemiyle düzeltilmesini istemek de çok uğraştırıcı. Sınırsız düzenlenebilme süresi gelse bu konu türleri için, çok güzel olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum bence gelmemeli. Trollemek için önceden açtıkları konuyu saçma şeylerle değiştirebilirler. Olacaksa konunun açıldığı gibi moderatörler tarafından onaylanması gerekli.
Düzenleme hareketi onaya düşsün o halde. Bu şimdi aklıma geldi. Böylesi daha mantıklı gibi.

5000 mesaj üstü ve 3-4 yıldan fazla üyelere verilebilir bu özellik. Sonuçta tecrübeli üye olmanın bir takım avantajları olmalı değil mi?

Bu kısıtlamaya rağmen bu değerlere sahip olup trollemeye çalışanlara da 6 aylık ceza verilir, konu tek tıkla eski haline düzeltilir. Çözüm basit.

Gelebilir fakat değişiklikleri kaydetmek için moderatör onayı gerekmeli. Konu oluşturunca beklediğimiz gibi onay bekleriz ve moderatörler inceleyip uygun görülürse onaylayabilirler. Fakat bazen benim makalelerime konuyu oluşturunca onaylandıktan sonra oluyordu; makale olarak yazdığım şey normal konu tipine çevriliyordu, bazı yazı tipi boyutlarını değiştirmek gibi şeyler yaptıysam, bazı yerlere renkler katarak güzelleştirdiysem bunlar gidiyordu, kısaca dümdüz yazı oluyordu. Umarım bu tarz sorunlar olmaz.

Düzenleme hareketi onaya düşsün o halde. Bu şimdi aklıma geldi. Böylesi daha mantıklı gibi.
İşte bence asıl sıkıntı da burada. Bazen yoğunluğa bağlı konuların açılması 10 dakikayı geçebiliyor. Bir de üzerine bu özellik eklenirse daha da yavaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam lazım bu özellik işte.

Belirli bir mesaj sayısı üstüne bu özellik açılırsa güzel olabilir. Katılıyorum.

Galiba rehber yapmak sadece OG'lerin hakkı bu neymiş böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…