BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 6 Temmuz 2023 #1 Yazkazan diye bir site buldum, üyelik için 30 TL istiyorlar. Sizce mantıklı mı ilk kez yapacak biri için? Ya da başka sitelerde mi denemeliyim?
Yazkazan diye bir site buldum, üyelik için 30 TL istiyorlar. Sizce mantıklı mı ilk kez yapacak biri için? Ya da başka sitelerde mi denemeliyim?
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 6 Temmuz 2023 #2 BayDonut dedi: Yazkazan diye bir site buldum, üyelik için 30 TL istiyorlar. Sizce mantıklı mı ilk kez yapacak biri için? Ya da başka sitelerde mi denemeliyim? Genişletmek için tıkla... Makale başına ne kadar veriyor? Makale yazmak o kadar kolay bir iş değil.
BayDonut dedi: Yazkazan diye bir site buldum, üyelik için 30 TL istiyorlar. Sizce mantıklı mı ilk kez yapacak biri için? Ya da başka sitelerde mi denemeliyim? Genişletmek için tıkla... Makale başına ne kadar veriyor? Makale yazmak o kadar kolay bir iş değil.
BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 6 Temmuz 2023 #3 Sinyor Ezio Auditore dedi: Makale başına ne kadar veriyor? Makale yazmak o kadar kolay bir iş değil. Genişletmek için tıkla... Hocam eski bir Technopat konusunda gördüm başta 50 kuruş veriyormuş level atladıkça artıyor galiba.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Makale başına ne kadar veriyor? Makale yazmak o kadar kolay bir iş değil. Genişletmek için tıkla... Hocam eski bir Technopat konusunda gördüm başta 50 kuruş veriyormuş level atladıkça artıyor galiba.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 6 Temmuz 2023 #4 BayDonut dedi: Hocam eski bir Technopat konusunda gördüm başta 50 kuruş veriyormuş level atladıkça artıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Değmez, makale yazmak kolay bir iş değil. 30 TL'yi çıkaramayabilirsiniz. Çıkarsanız da bayağı uzun sürer.
BayDonut dedi: Hocam eski bir Technopat konusunda gördüm başta 50 kuruş veriyormuş level atladıkça artıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Değmez, makale yazmak kolay bir iş değil. 30 TL'yi çıkaramayabilirsiniz. Çıkarsanız da bayağı uzun sürer.
BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 7 Temmuz 2023 #5 Sinyor Ezio Auditore dedi: Değmez, makale yazmak kolay bir iş değil. 30 TL'yi çıkaramayabilirsiniz. Çıkarsanız da bayağı uzun sürer. Genişletmek için tıkla... Hocam önerebileceğiniz site var mıdır biraz İngilizce biliyorum ingilizce de yapabilirim.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Değmez, makale yazmak kolay bir iş değil. 30 TL'yi çıkaramayabilirsiniz. Çıkarsanız da bayağı uzun sürer. Genişletmek için tıkla... Hocam önerebileceğiniz site var mıdır biraz İngilizce biliyorum ingilizce de yapabilirim.
SakalsızMessi10 Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 262 7 Temmuz 2023 #6 Kendi siteniz açmayı deneyebilirsiniz üstelik dolarla para kazanırsınız.