Makale Yazarlığında 100 Kelimesi 3,8 TL Normal mi?

Makaleler
1
2 ay önce bir firmada makale yazarı olarak işe alındım. Bu firmada düzenli olarak makale yazarlığı yapıyorum. Genel olarak şimdilik Trendyol için içerik üretiyoruz. Ürünlerle ilgili bilgiler veriyoruz. Örneğin Logitech mouse özellikleri, fiyatları, kalitesi vs. hakkında yazılar yazıyoruz. Takım liderim, yazılarımı çok başarılı buluyor ve genelde hatasız olarak onaylıyor, revize gelmiyor hiç neredeyse. Eğer hatasız içerik üretilirse 100 kelimesi 3,8 TL'ye yazılıyor. Hatalı olursa da yapılan hata miktarına göre az hatalı, orta hatalı, yüksek hatalı şeklinde onaylanıp ücret de buna bağlı olarak kademeli olarak düşüyor. Yüksek hatalı içerik üretilmişse alınan ücret 100 kelimesi 2 TL oluyor yaklaşık. Sizce bu ücretler genel olarak piyasa koşullarında düşük mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ödeniyor ama revize isteniyor. Yazar tarafından düzeltildikten sonra da yüksek hatalı olarak değerlendiriliyor.
Yazar tarafından düzeltildikten sonra ona göre ödeme alman gerek. R10'da en düşük 100 kelime ücreti 3₺ olarak hesaplanmıştı oradan düşünün işte. 3.8 size veriyorsa satış rakamı 4.5 falandır.

Yazar tarafından düzeltildikten sonra ona göre ödeme alman gerek. R10'da en düşük 100 kelime ücreti 3₺ olarak hesaplanmıştı oradan düşünün işte. 3.8 size veriyorsa satış rakamı 4.5 falandır.
Yalnız belirtli şartlar dahilinde yazılıyor yazılar. Keyword dağılımı, paragrafların uzunluğu, alt başlık sayısı, mastar eki kullanılmayacak vs. gibi şartlar var. 500 kelimelik yazıda 10 tane keyword veriyorlar mesela.

İster özelden ister buradan atın ilgimi çekti konu merak ettim.

Hmm vay be. Anladım mantığını. Bu ve buna benzer sitelerde içerik mi çıkıyorsunuz yoksa tek sitemi. Ayrıca Logitech de ne yazdınız merak ettim. Bende bu tarz bir işe girişmek istiyorum. Malum tek başına bir şeyler yapmak çok zor. Logitech yazısına atar mısın? İncelemek isterim senin için de uygunsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı