Makam koltuğu zor hareket ediyor

HalerG

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda makam koltuğu tarzı bir koltuk aldım fakat tekerlekler oldukça zor hareket ediyor. Özellikle masadan geriye doğru çıkmaya çalışırken bir teker sıkışır gibi çıkmama engel oluyor bu yüzden bazen ayağa kalkıp hareket ettirmem gerekebiliyor ki bu oldukça rahatsız edici. Eski koltuktaki tekerlekleri taktım onlar çok iyi çalışıyordu fakat bir şey değişmedi. Eski koltuk daha ucuz ofis sandalyelerinden ve şimdikine göre hafif kalıyor sebebi bu olabilir mi? Önerileriniz bu konuda ne olur? Teşekkürler.

Koltuğun kendi tekerleri elle döndürülünce hareket ediyor mu yoksa sıkışıyor mu?

Koltuğun kendi tekerleri elle döndürülünce hareket ediyor mu yoksa sıkışıyor mu?
Evet evet, hiçbir sıkıntı yok ki bahsettiğim eski koltuk çok rahat hareket sağlıyor her iki tekerlektede fakat şuanki koltuk tekerlerin denk gelişine göre genelde çok daha zor bir hareket sağlıyor. Ağırlık farkından olduğunu düşündüm kendimce ama bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…