Niizy Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 292 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #11 Velataslann dedi: Benim bir çözümüm yok ama meraktan soruyorum yanlışlıkla ve makasla nasıl kestin reis o kabloyu ? Genişletmek için tıkla... Olmuş bir kere yapacak bişey yok.
Velataslann dedi: Benim bir çözümüm yok ama meraktan soruyorum yanlışlıkla ve makasla nasıl kestin reis o kabloyu ? Genişletmek için tıkla... Olmuş bir kere yapacak bişey yok.
V Velataslann Femtopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 47 10 Haziran 2021 #12 Niizy dedi: Olmuş bir kere yapacak bişey yok. Genişletmek için tıkla... Tabiki öyle,zaten ben de alaycı yada iğneleyici bir şekilde sormadım cidden merak ettim yani
Niizy dedi: Olmuş bir kere yapacak bişey yok. Genişletmek için tıkla... Tabiki öyle,zaten ben de alaycı yada iğneleyici bir şekilde sormadım cidden merak ettim yani
T TavukDoner58 Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 254 10 Haziran 2021 #13 Niizy dedi: Kabloların dışındaki plastiği soyup bakır-metali birbirine temas ettirebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Denemedim kesildiği gibi kenara koydum duruyor öyle. Emorti dedi: Kablo soyucu ile telleri açığa çıkarıp birleştirerek üzerine ısıyla büzülen kauçuklardan koyarak çözersiniz fakat ince iş biraz. https://www.hepsiburada.com/woer-isi-ile-daralan-makaron-kablo-6-4mm-5-metre-p-HBV000003SPYF Şunların incelerinden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Kaç mm yeterli olur. TENSES dedi: Kabloları soy hepsini karşıdakine bağlayıp bantla. Daha iyi bir iş çıkarmak istiyorsan yine soy sonra lehimle ve makaron geçir üzerine. Genişletmek için tıkla... Bakır uçları nasıl birbirine yapıştıracağım peki. Velataslann dedi: Benim bir çözümüm yok ama meraktan soruyorum yanlışlıkla ve makasla nasıl kestin reis o kabloyu? Genişletmek için tıkla... Kablolama yapılmış yeri kesiyordum nasıl olduysa gelmiş bir yerden oruçlu orçlu farkınada varmamıştım.
Niizy dedi: Kabloların dışındaki plastiği soyup bakır-metali birbirine temas ettirebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Denemedim kesildiği gibi kenara koydum duruyor öyle. Emorti dedi: Kablo soyucu ile telleri açığa çıkarıp birleştirerek üzerine ısıyla büzülen kauçuklardan koyarak çözersiniz fakat ince iş biraz. https://www.hepsiburada.com/woer-isi-ile-daralan-makaron-kablo-6-4mm-5-metre-p-HBV000003SPYF Şunların incelerinden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Kaç mm yeterli olur. TENSES dedi: Kabloları soy hepsini karşıdakine bağlayıp bantla. Daha iyi bir iş çıkarmak istiyorsan yine soy sonra lehimle ve makaron geçir üzerine. Genişletmek için tıkla... Bakır uçları nasıl birbirine yapıştıracağım peki. Velataslann dedi: Benim bir çözümüm yok ama meraktan soruyorum yanlışlıkla ve makasla nasıl kestin reis o kabloyu? Genişletmek için tıkla... Kablolama yapılmış yeri kesiyordum nasıl olduysa gelmiş bir yerden oruçlu orçlu farkınada varmamıştım.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 10 Haziran 2021 #14 TavukDoner58 dedi: Bakır uçları nasıl birbirine yapıştıracağım peki. Genişletmek için tıkla... Lehim ile.
TavukDoner58 dedi: Bakır uçları nasıl birbirine yapıştıracağım peki. Genişletmek için tıkla... Lehim ile.
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 10 Haziran 2021 #15 TavukDoner58 dedi: Bakır uçları nasıl birbirine yapıştıracağım peki. Genişletmek için tıkla... Mümkünse lehim mümkün değilse ufaktan dolamaya çalışın üstünü elektrik bandı ile sarın.
TavukDoner58 dedi: Bakır uçları nasıl birbirine yapıştıracağım peki. Genişletmek için tıkla... Mümkünse lehim mümkün değilse ufaktan dolamaya çalışın üstünü elektrik bandı ile sarın.
T TavukDoner58 Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 254 10 Haziran 2021 #16 Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum artık en kısa zamanda deneyip sonucu söylerim