Yaşadığım bölgede çok fazla elektrik kesintisi olduğu için UPS almak istiyorum.
Makelsan markası güvenilir mi? UPS fansız model olduğu için çok ısınır mı?
100tl farkla fanlı modelide var ama çok ses yaptığından bahsedilmiş. Fanı sürekli mi çalışıyor yoksa elektrik gidince mi calisiyor acaba.
100tl farkla fanlı modelide var ama çok ses yaptığından bahsedilmiş. Fanı sürekli mi çalışıyor yoksa elektrik gidince mi calisiyor acaba.
Çok teşekkür ederim hocam. Verdiğiniz bilgilerden sonra Fansiz modelini tercih edecegim.Merhaba. Bu UPS iç fanının çalışması termostatik kontrollüdür, yani iç sıcaklık değeri belirli bir değeri geçince fan devreye girip, iç sıcaklık düştüğünde fanın devreden otomatik olarak çıkabilmesi gerekir, bu çalışma şekli araçların termostatik esaslı çalışan radyatör soğutma fanlarındaki çalışma şekline benzer.
Makelsan markası da ayni tunçmatik gibi tavsiye edebileceğim iyi markalardandır. Fansız olanlarında kendi fikrimce fazla ısınmanın pasif olarak ayni fansız ekran kartlarındaki geniş yüzeyli soğutma aparatlarındaki pasif soğutma şekli gibi iç ortamdan dış ortama ısı transferiyle kolayca dağıtılıp verilmesi gerekir, aksi halde UPS'nin normal destek süresi normalinden daha kısa olabilir. Her ikli tipini de (fanlı veya fansız) seçebilirsiniz, bu konuda herhangi bir sıkıntı olmayacaktır. Kolay gelsin.
Fan kötü olmazdı hocam.Çok teşekkür ederim hocam. Verdiğiniz bilgilerden sonra Fansiz modelini tercih edecegim.
Salonda olacagi icin sesli calişmasindan korkuyorum hocam. Sesinin rahatsiz etmiyecegini bilsem online almayi dusunuyodum ama herkes sikayetciFan kötü olmazdı hocam.
Yine de 100TL fiyata 2 tane kral fan alırsınız.![]()
Tamam o zaman. En kötü çok ısınırsa fan takarsınız diyecektim ki, alet her zaman ısınmaz ki. İçindeki termostat ile çalışır.Salonda olacagi icin sesli calişmasindan korkuyorum hocam. Sesinin rahatsiz etmiyecegini bilsem online almayi dusunuyodum ama herkes sikayetci
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.