l1l Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 606 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar gerçek gibi maket bıçak istiyorum karambit, kelebek olabilir fakat dandik olmasını istemiyorum: Bu tür dandik değil de daha gerçekçi bir bıçak istiyorum fakat keskin olmasın.
Arkadaşlar gerçek gibi maket bıçak istiyorum karambit, kelebek olabilir fakat dandik olmasını istemiyorum: Bu tür dandik değil de daha gerçekçi bir bıçak istiyorum fakat keskin olmasın.
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 3 Eylül 2021 #2 Aynısını bende arıyorum. Şunu bulmuştum. Siyah Üst Kısım Tırtıklı Kelebek Bıçak Tespihli
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #3 l1l dedi: Arkadaşlar gerçek gibi maket bıçak istiyorum karambit, kelebek olabilir fakat dandik olmasını istemiyorum: Eki Görüntüle 1157200 Bu tür dandik değil de daha gerçekçi bir bıçak istiyorum fakat keskin olmasın. Genişletmek için tıkla... Eğitim kelebeği alabilirsin. Ama o da havalı olmaz.
l1l dedi: Arkadaşlar gerçek gibi maket bıçak istiyorum karambit, kelebek olabilir fakat dandik olmasını istemiyorum: Eki Görüntüle 1157200 Bu tür dandik değil de daha gerçekçi bir bıçak istiyorum fakat keskin olmasın. Genişletmek için tıkla... Eğitim kelebeği alabilirsin. Ama o da havalı olmaz.