Arkadaşlar merhaba. Benim eve süs olarak katana kılıç alma isteğim var. Fakat kesici olanların bulundurulması yasak olduğu için maket almaya veya yapan bir yer varsa yaptırmaya karar verdim. Nereden bulabilirim veya yaptırabilirim?
Katana KılıcıKatana, Japonya'nın tarihsel ve kültürel bir simgesidir. Bu tür kılıçlar, özellikle Samuray sınıfı tarafından yüzyıllar boyu kullanılmıştır. Katana'nın kökeni, 10. yüzyıla kadar uzanır ve bu süreç içerisinde birçok katana modeli üretilmiştir. Farklı dönemlerde, farklı
www.kilicevi.com
Burada gerçekleri var. Maket olarak kendin yapmanı öneririm daha iyi olur.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Katana KılıcıKatana, Japonya'nın tarihsel ve kültürel bir simgesidir. Bu tür kılıçlar, özellikle Samuray sınıfı tarafından yüzyıllar boyu kullanılmıştır. Katana'nın kökeni, 10. yüzyıla kadar uzanır ve bu süreç içerisinde birçok katana modeli üretilmiştir. Farklı dönemlerde, farklı
www.kilicevi.com
Burada gerçekleri var. Maket olarak kendin yapmanı öneririm daha iyi olur.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Anladım teşekkür ederim. Evde süs amaçlı durmasını istediğim için alacağım kesici olmasına gerek yok. Orjinal katanalar gibi kavisli yapısı ve metalikmiş gibi görünen boyası olduğu sürece yeterli. İnsanları kesmek gibi bir düşüncem yok merak etmeyin.