Maket silah alınır mı?

Kral_ama

Centipat
Yer
Adana
Daha fazla  
Maket M4 carbine alınır mı? Şarjörü çıkıyor dipcigi hareket ediyor 85 cm, malzemesi sert plastik 3D yazıcıdan üretilmiş, sizce alınır mı? (ateş etmez) fiyat 2350 TL civarı.

Son düzenleme:
18 Yaşında değilim :D

Dostum sen bilirsin fakat Airsoft sahibi biri olarak gerçek olmadığı sürece silahlar bana aşırı gereksiz geliyor :D

Yani çok merağın varsa alabilirsin fakat aldıktan sonra kargoyu açınca 1 saat sonra hevesin geçecek. Airsoft olsaydı bir süre kullanırdın ve yine sıkılırdın, bence gereksiz para harcama.

Tabii en iyisini sen bilirsin, zevkler tartışılmaz sonuç olarak.

Dostum sen bilirsin fakat Airsoft sahibi biri olarak gerçek olmadığı sürece silahlar bana aşırı gereksiz geliyor :D

Yani çok merağın varsa alabilirsin fakat aldıktan sonra kargoyu açınca 1 saat sonra hevesin geçecek. Airsoft olsaydı bir süre kullanırdın ve yine sıkılırdın, bence gereksiz para harcama.

Tabii en iyisini sen bilirsin, zevkler tartışılmaz sonuç olarak.
Hayatım boyunca küçük barut patlatan silahlar dışında silahim olmadı ondan öylesine araştırmıştım sadece, hem Airsoft alacak paramda yok yasal yetkimde :d

Hayatım boyunca küçük barut patlatan silahlar dışında silahim olmadı ondan öylesine araştırmıştım sadece, hem Airsoft alacak paramda yok yasal yetkimde :d

Hocam bu durumda 18 olmayı bekleyin, canınız sıkıldıkça poligona gider hevesinizi atarsınız.

Ben Airsoft tabanca sahibiyim, açıkçası güzel evet ama şimdi dolabımda duruyor. Tabii oturduğunuz yerde bir kulüp vardır, Airsoft oyunları düzenleniyordur falan o zaman güzel olur.

Ancak makete hiç gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı