B By Maskely Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #1 Bir maket yapmayı düşünüyorum. Maketin iskeletini tel ile yapmak istiyorum. Ataş teli gibi kolay şekil verebileceğim ama daha uzun bir tel arıyorum nerede bulabilirim?
Bir maket yapmayı düşünüyorum. Maketin iskeletini tel ile yapmak istiyorum. Ataş teli gibi kolay şekil verebileceğim ama daha uzun bir tel arıyorum nerede bulabilirim?
T Tosunbey Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 555 Çözümler 3 Yer Mersin, Adana 7 Şubat 2024 #2 Bakır tel uygun mudur? Üstünü çamur türevleri ile kaplayacak mısınız, yoksa bisiklet gibi maketler için hoş görünümlü bir tel mi?
Bakır tel uygun mudur? Üstünü çamur türevleri ile kaplayacak mısınız, yoksa bisiklet gibi maketler için hoş görünümlü bir tel mi?
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.829 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 7 Şubat 2024 #3 Balya teli bak derim.
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.096 Çözümler 46 7 Şubat 2024 #4 Elektrikçiden metre usulü tek damar NYA kablo kestirip uygun fiyata çözebilirsin. 1.5mm - 2.5mm kalınlığı nasıl istersen.
Elektrikçiden metre usulü tek damar NYA kablo kestirip uygun fiyata çözebilirsin. 1.5mm - 2.5mm kalınlığı nasıl istersen.