Trmgn1 Hectopat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2018 #1 Merhabalar. Ben birkaç gün önce bir maket yapımına başlamıştım. Montaj işini bitirdikten sonra fark ettim ki deterjanlı su ile yıkamayı unuttum. Maketi bitmiş halde yıkasam bir sorun olur mu?
Merhabalar. Ben birkaç gün önce bir maket yapımına başlamıştım. Montaj işini bitirdikten sonra fark ettim ki deterjanlı su ile yıkamayı unuttum. Maketi bitmiş halde yıkasam bir sorun olur mu?
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 15 Nisan 2018 #2 Maket parçalarını ne ile tutturdun?
Trmgn1 Hectopat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2018 #3 nefti dedi: Maket parçalarını ne ile tutturdun? Genişletmek için tıkla... Revell’in Contacta 28G yapıştırıcısı ile. Bu yapıştırıcı plastiği kaynatıp tek parça yapıyormuş, o yüzden sorun olmayadabilir.
nefti dedi: Maket parçalarını ne ile tutturdun? Genişletmek için tıkla... Revell’in Contacta 28G yapıştırıcısı ile. Bu yapıştırıcı plastiği kaynatıp tek parça yapıyormuş, o yüzden sorun olmayadabilir.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 16 Nisan 2018 #4 Trmgn1 dedi: Revell’in Contacta 28G yapıştırıcısı ile. Bu yapıştırıcı plastiği kaynatıp tek parça yapıyormuş, o yüzden sorun olmayadabilir. Genişletmek için tıkla... Olmaz diye tahmin ediyorum.
Trmgn1 dedi: Revell’in Contacta 28G yapıştırıcısı ile. Bu yapıştırıcı plastiği kaynatıp tek parça yapıyormuş, o yüzden sorun olmayadabilir. Genişletmek için tıkla... Olmaz diye tahmin ediyorum.