Makine bölümü gelir mi?

Hocam bu üniversite. Benim yaşadıgım şehirde çok iyi bir üniversite degil haberin olsun
Bu sene 2. ögretim kalktıgı için sıralamalar biraz daha düştü yani yerleşmeme ihtimalin var.

Hocam bu üniversite. Benim yaşadıgım şehirde çok iyi bir üniversite degil haberin olsun
Bu sene 2. ögretim kalktıgı için sıralamalar biraz daha düştü yani yerleşmeme ihtimalin var.
Gaziantepde misiniz? Bende gaziantepde yaşıyorum. Başka şehire gitmek istemediğimden bu bölümü okuyacağım mecbur. DGS ile deneyeceğim şansımı

Merhaba @Gokhan Bird. Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu, Gaziantep Üniversitesi Merkez Kampüsünün dışında bulunuyor diye biliyorum. Bununla birlikte orayı kazanma ihtimaliniz var ama orayı kazanma ihtimalinizin pek yüksek olmadığını düşünüyorum. Eğer alternatif arıyorsanız Gaziantep Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, ve Gaziantep Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bölümlerini araştırabilirsiniz.

O dediklerinize sıralamam yetmiyor. Ben DGS ile uçak mühendisliğine geçiş yapmayi düşünüyorum o yüzden aklımda sadece uçak mühendisliğine geçebilen onlisans bölümleri var.

Anladım. İstanbul sanırım size hem uzak, hem de %50 burslu veya ücretli bölüm okumak kolay görünmüyor. Alternatif olarak Adıyaman Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Makine, Harran Üniversitesi Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Makine (Merkez Kampüste olmasa da üniversitenin 2. büyük yerleşkesinde bulunuyor diye biliyorum), ve mesafe olarak size biraz uzak olsa da Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tokat Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Makine bölümü gibi yerleri araştırabilirsiniz.

Memleketimde okumaya düşünüyorum, malum şartlar sağ olsun. Yine de teşekkürler. İlk sıraya THK üniversitesi ücretli uçak teknolojisi yazacağım gelirse giderim gelmezse antepde makine gelir muhtelemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…