lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #1 Makine çeviri, güvenilir mi? RDR 2 Türkçe yama yaptım, şimdi Assassin Creed oddesy ve ORGİNS, de yapmak istiyorum sizce güvenilir mi?
Makine çeviri, güvenilir mi? RDR 2 Türkçe yama yaptım, şimdi Assassin Creed oddesy ve ORGİNS, de yapmak istiyorum sizce güvenilir mi?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 29 Ocak 2023 #2 Translate yapay zekaları şu an gerçekten gelişmiş durumda olsalar da asla güvenmem. İngilizce'niz sıfır olmadığı sürece kullanmayın bence.
Translate yapay zekaları şu an gerçekten gelişmiş durumda olsalar da asla güvenmem. İngilizce'niz sıfır olmadığı sürece kullanmayın bence.
B Burak12 Kilopat Katılım 19 Aralık 2014 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #3 Lisanslı Kaspersky bende mevcut.3 kere hem pcyi komple hem de uygulamayı tarattım.Herhangibir sorun çıkmadı.Ben de ilk başta tereddütteydim.
Lisanslı Kaspersky bende mevcut.3 kere hem pcyi komple hem de uygulamayı tarattım.Herhangibir sorun çıkmadı.Ben de ilk başta tereddütteydim.
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #4 Burak12 dedi: Lisanslı Kaspersky bende mevcut.3 kere hem pcyi komple hem de uygulamayı tarattım.Herhangibir sorun çıkmadı.Ben de ilk başta tereddütteydim. Genişletmek için tıkla... Bende indirip sonra Kaspersky ile taraticam o zaman
Burak12 dedi: Lisanslı Kaspersky bende mevcut.3 kere hem pcyi komple hem de uygulamayı tarattım.Herhangibir sorun çıkmadı.Ben de ilk başta tereddütteydim. Genişletmek için tıkla... Bende indirip sonra Kaspersky ile taraticam o zaman
M mustafaxcroff Centipat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #5 Hocam tarattin mi
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #6 mustafaxcroff dedi: Hocam tarattin mi Genişletmek için tıkla... Evet kardeşim güvenilir indirebilirsin.
mustafaxcroff dedi: Hocam tarattin mi Genişletmek için tıkla... Evet kardeşim güvenilir indirebilirsin.
Curry Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #7 lensi dedi: Evet kardeşim güvenilir indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam halen kullanıyor musunuz acaba.
lensi dedi: Evet kardeşim güvenilir indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam halen kullanıyor musunuz acaba.
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #8 Curry dedi: Hocam halen kullanıyor musunuz acaba. Genişletmek için tıkla... Hocam şahsen ben kullandım bir sorun yoktu ama isterseniz siz daha güncell çevirilerle bakın.
Curry dedi: Hocam halen kullanıyor musunuz acaba. Genişletmek için tıkla... Hocam şahsen ben kullandım bir sorun yoktu ama isterseniz siz daha güncell çevirilerle bakın.
Curry Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #9 lensi dedi: Hocam şahsen ben kullandım bir sorun yoktu ama isterseniz siz daha güncell çevirilerle bakın. Genişletmek için tıkla... Virus konusu hocam beni rahatsız eden.
lensi dedi: Hocam şahsen ben kullandım bir sorun yoktu ama isterseniz siz daha güncell çevirilerle bakın. Genişletmek için tıkla... Virus konusu hocam beni rahatsız eden.