Makine Çeviri'nin RDR2 yaması güvenilir midir?

Virüs boş klasörler veya geri bildirim klasöründeki UUID formatındaki klasörlerde olmaz. Böyle düşünerek sadece kendinizi yorarsınız.

Anladım teşekkürler. Sildim klasörleri ama herhalde sıkıntı olmaz.

DC'den bir şey indirmeyin hocam. Oraya yüklenen dosyalar taratılmıyor diye biliyorum.
Kuzenim hiç takılmaz öyle şeylere. Kaspersky Free ile tarattım. Yanlış değilsem 10 adet zararlı yazılım+dosya bulmuştu.

Anladım ama şu an kullanıdğım yine makine çevirinin farklı yaması ve bu yama virüssüz diğer yamayı da kendi DC sunucularından aldım. Bu arada antivirüs programı yüklememe gerek var mı windowsunki yeterli olur diye düşündüm. Çünkü diğerleri yavaşlatıyor ayrıca artık her güvenmediğim dosyayı virüs test sitesinden taratıyorum.

Bilgisayarda bir antivirüs yazılımı olmasında her zaman fayda var. Windows Defender yetmeyebilir. Kaspersky en iyi antivirüs yazılımıdır. En azından bir yükleyip taratın. Temiz çıkarsa silersiniz. Ancak elbette siz bilirsiniz.

PC'yi yavaşlatır mı?

PC'yi yavaşlatır mı?

PC'den PC'ye değişir hocam. Kötü PC ise tam kestiremiyorum. İndirip deneyin. İlla para vermeyecekseniz Kaspersky Free kullanın. Ama mutlaka taratın hocam. PC sağlığı için. PC özelliklerini yazar mısınız?

rtx 3060 intel i7 12. nesil 16 gb ram

Şu an tarama yapıyorum umarım kesin sonuç verir.

Yavaşlatmaz. PC pahalı hocam. Korsan kullanmayın.

Korsan 1 oyunum var onun dışında yama mod vb. dışında bilinmeyen yerlerden indirmiyorum. Zaten tam tarama yaptım tehdit bulunmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…