Makine çevirisi nasıl yapılır?

Ülkenin para değeri yok. Özel fiyatlandırma yapsan daha da az kazanacaksın. Ayrıca korsan kullanım tavan. Sence niye insanlar oyun çıkartsın buraya? Bana lütfen mantıklı bir cevap ver.

Hocam oyunu buraya çıkartmasalar burada korsan oyun oynanmayacak mı Allah aşkına mantıklı düşünün. Ayrıca üstteki yorumda da açıkladım bakabilirsiniz. Oyunu Türkiye'ye çıkartırken ekstra bir işleme girmiyor zaten alt yazı, dublaj koysa neyse de hiçbir şey koymuyorlar zaten.

Oyunu buraya çıkartmasa yeni bir pazar açmasına gerek kalmayacak.

Adamlar parasının derdinde. Siyaset falan giremez bu işlere. Anti turkizm'miş falan umrunda değil bu heriflerin. Kim para kazanmak yerine bir şeyi savunur ki? Üstüne oldukça düşman edinebileceği bir şeyi.

Ne pazarı açıyorlar da Türkiye'de oyunu yayınladıklarında kar etmiyorlar acaba? Oyunu yayımlamak her türlü kar ettirir. Ya küçük bir ülke olsak ve para hiç kimsede olmasa yayınlamazlar diyeceğim ama Steam'de yine yayınlamaktan zarar etmezler ki. Zaten küçük bir nufusumuz yok var parası olan insan azınlık olsa da var.

Yahu adam ne sormuş, siz ne cevap vermişsiniz. Başlığa uygun cevap verme kuralı var sanıyordum, bu forumda.

Makine yapacağına hiç yapma. Ortalık makine çeviriden geçilmiyor zaten.

Tarihlere bakmadım konu eskiymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…