Makine mühendisi olarak PC'ye ne kadar para verilmeli?

winnerking

Decapat
Daha fazla  
Makine mühendisi öğrencisiyim bilgisayar almak istiyorum. 40k TL param var. Sizce 25-30 arasımı almak daha mantıklı, 36'lara çıkmak mı? (öneri bilgisayarlarınız varsa beklerim okulun dışında oyun oynamak içinde kullanabilirim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Makine mühendisi öğrencisiyim bilgisayar almak istiyorum. 40k TL param var. Sizce 25-30 arasımı almak daha mantıklı, 36'lara çıkmak mı? (öneri bilgisayarlarınız varsa beklerim okulun dışında oyun oynamak içinde kullanabilirim)
Bütçe varsa sağlam bir şey al. Uzun süre kullanırsın. Bu laptopu önerebilirim. Bütçenin de altında.

1 ay daha bekle derim ben. Muhalefet kazanırsa gençlerin ilk teknolojik aletinden vergi almayacağım demişti o paraya çok daha iyi bir şey alabilirsin.

Valla en kral teknolojiyide alsan omru geciyor, bu sebeple sen pc yi ne amac ile kullanacaksin sorusu daha onemli. Oyun oynamayacaksan yaninda tasimak icin hafif tasarimli bataryasi uzun giden ultrabook tarzi laptoplar alabilirsin, amacin oyun oynamak ise daha guclu bir laptop alman lazim ama bu sefer daha agir ve bataryasi kisa sureli olacak. Buldugun urune gore fiayt performans karsilasitirip karar vermek lazim, benim kisisel fikrim laptoplar yapisi geregi daha cabuk bozuldugu icin laptoplara 20bin TL den fazla vermek gereksiz geliyor, bu butcenin uzerine cikiliyorsa masaustu PC tercih edilmeli bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı