Makine mühendisliği iyi bir bölüm mü?

Kaanylmz0

Decapat
Daha fazla  
Şu an 10. sınıfım ileride otomotiv sektöründe tasarım konusunda çalışmak istiyorum bunun için makine mühendisliği iyi olur mu yoksa otomotiv mühendisliğine mi yönelmeliyim?

Şu an 10. sınıfım ileride otomotiv sektöründe tasarım konusunda çalışmak istiyorum bunun için makine mühendisliği iyi olur mu yoksa otomotiv mühendisliğine mi yönelmeliyim?
Matematik kaç?

Kesin otomotiv sektöründe ilerleyeceksen otomotiv mühendislği tercih et ama makine mühendisliğinin çalışma alanı daha geniş.

9. sınıf ortalaması 90

Kesin otomotiv sektöründe ilerleyeceksen otomotiv mühendislği tercih et ama makine mühendisliğinin çalışma alanı daha geniş.
makine mühendisliği okuyup oradan otomotiv sektörüne yönelmek şuan en mantıklı yol gibi geliyor bana sanırım makine mühendisliğinden sonra lisans yapmak gerekiyor otomotiv konusunda

Son düzenleme:
Kararların için bence daha erken. Benim kuzen lgs de toplam 3 yanlış yapıp proje İ.HL gitti. Ordan da üniversite sınavına köpek gibi çalıştı 4 yıl 10. Sınıfta 100 falan alıyordu matematikten ortalaması da 96-97 falan vardır belki. Üniversiteler hakkında bilgi sahibi olsa da daha net bir meslekle kararı yok. Doktor olcam diyordu vazgeçti. Şu an ne olacağını o da bilmiyor. Ama puanı yüksek zaten 1 ay falan da onu araştırır istediği yere girer. Benim sana önerim çalışmalarına devam etmen olacaktır.

Otomotiv sektöründe kararlıyım aslında değişeceğini hiç düşünmüyorum. İstediğim bölümü belirleyip ona yönelmek istiyorum yavaştan.

Belirlesen de bir şey değişmez sen SAY için çalış meslek düşünerek kafa yorma sınavı geçince de tercih zamanı dert edersin bunu.
Onu olacağım bunu olacağım demek gereksiz gelecek ne gösterir belli olmaz.

Benim hayat özeti

İkisinden de olur. Ancak o işi her mühendise vermiyorlar. Ben işimin başına severek geçer saçlarımı ofislerde hesap kitap yaparak bir yerden de malzeme bilgimle insanları etkilerim demiyorsan bırak hayal olarak kalsın. Yoksa da Üniversiteye gitmek bu işin en basit adımı. Sanma ki onu bitirince bir şeyler olacak.

Zorluğunu biliyorum ama arabaları çok seviyorum bu yaz araç modellemeyi öğrenmeye çalışıyorum işi severek yapacağımdan eminim

şimdiden belirleyip ona yönelsem daha iyi olmazmı derslerin yanında 1-2 saatte ona ayırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…