Çözüldü Makinede yıkanan Buds FE garanti kapsamına girer mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Krex

Centipat
Daha fazla  
Kulaklıktan halen ses geliyordu. Bağlanırken sorunda çıkarmadı tek sıkıntısı önceden bağlandığımda kutunun şarjını da görebiliyordum. Şu an o kısımda hiçbir şey yazmıyor. Garantiye göndersem tamir edilir mi, kullanıcı hatası mı derler?

Kulaklığı suyu akacak şekilde 1 gün bekletin daha sonra yetkili servise gidin. Makinede yıkandığını söylemeyin, yardımcı olurlar. Huawei FreeBuds SE kulaklığım yanlışlıkla makinede yıkanmıştı, yetkili servis gittim ve kulaklığım yere düştü bir daha da ses gelmedi dedim yardımcı olmuşlardı bana.

Güncelleme: Akşam çamaşır makinesinden çıktıktan sonra kurutucuya atılmıştı.(Tabii ki bilerek değil kıyafetlerin arasında kaynamış.) Sabah kalktıktan sonra fark ettim ve kulaklıklardan ses geliyor mu diye kontrol etmiştim onlarda bir sorun yoktu, sadece kutunun şarjının gözüktüğü yerde hiçbir şey yazmıyordu eve gelince şarja taktım ve bir süre sonra sarjı da gözüktü şu anlık hiçbir sorunu yok gibi duruyor bayağı şanslıyım sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı