Makro ile şarkı değiştirince ban yenir mi?

orkun yiğit

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Klavyem logitech G103. Bu klavyede multimedya tuşları yok. Ancak macro tuşları ile şarkı değiştirme falan atadım. Oyun içerisinde Spotify üzerinde şarkı falan dinliyorum. Bu macro 3. parti yazılım sayılır mı? Yani VAC ban riski falan var mı? Bir tanıdığım macro 3. parti yazılım sayılır VAC ban yersin dedi.

Çözüm
Alakası yok.

VAC sisteminin tetiklenmesi için yazılımın oyun dosyalarına müdahale etmesi gerekir. Kaldı ki bu tür yazılımlar VAC sisteminde kara listede bulunmuyor.

Her 3. parti yazılım VAC yiyeceğin anlamına da gelmez.
Yok hayır. Ben direk makro kullanıyorum her oyunda, müzik değiştirmek için de değil, herşey için. Hiçbir zaman ban yemedim.
Benim anladığım kadarıyla, sistemini tam bilmiyorum da. Makro programından fareye ben makromu atıyorum. Onu çıkarıp başka bilgisayara da, telefona da, televizyona da taksam makro yine çalışıyor. Yani makroyu program değil fare/klavye yapıyor anlaşılan. Bunun da anlaşılacağını düşünmüyorum.

Ban yememe garantisi veremem ama ben kullandığım zamanlarda ban yememiştim.

İhtimal vermiyorum ama korkumdan ben de yüklemedim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…