Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.831 Çözümler 186 Dün 19:43 #11 Spidermangibiyim dedi: Hocam bunda sanırım sonsuz döngü yok, süreli yapıyor veya ben mi bulamadım? Genişletmek için tıkla... Hocam var ona eminim. Eskiden kullandım ben o programı, şu anda test edemiyorum maalesef. Ama senin istediğin şey rahatlıkla yapılabilir o programla.
Spidermangibiyim dedi: Hocam bunda sanırım sonsuz döngü yok, süreli yapıyor veya ben mi bulamadım? Genişletmek için tıkla... Hocam var ona eminim. Eskiden kullandım ben o programı, şu anda test edemiyorum maalesef. Ama senin istediğin şey rahatlıkla yapılabilir o programla.
Spidermangibiyim Picopat Katılım 3 Eylül 2025 Mesajlar 259 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:02 #12 MacBethad dedi: Olması lazım, o şekilde kullanıyordum. Şu an yüklü değil o yüzden bakamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bulamadım ki
MacBethad dedi: Olması lazım, o şekilde kullanıyordum. Şu an yüklü değil o yüzden bakamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bulamadım ki
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.831 Çözümler 186 Dün 20:09 #13 @Spidermangibiyim, hocam koyduğum ekteki şekilde yapmayı dene. Büyük bir sayı girersin, aynı etki olur. Play X times yazan yere tıklayacaksın. Dosya Ekleri 1234512.png 8,7 KB · Görüntüleme: 5
@Spidermangibiyim, hocam koyduğum ekteki şekilde yapmayı dene. Büyük bir sayı girersin, aynı etki olur. Play X times yazan yere tıklayacaksın.
Spidermangibiyim Picopat Katılım 3 Eylül 2025 Mesajlar 259 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:12 #14 Gereksiz Eleman dedi: @Spidermangibiyim, hocam koyduğum ekteki şekilde yapmayı dene. Büyük bir sayı girersin, aynı etki olur. Play X times yazan yere tıklayacaksın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Gereksiz Eleman dedi: @Spidermangibiyim, hocam koyduğum ekteki şekilde yapmayı dene. Büyük bir sayı girersin, aynı etki olur. Play X times yazan yere tıklayacaksın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.831 Çözümler 186 Dün 20:15 #15 Spidermangibiyim dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Orada yazdığı gibi klavye kısayolu ile de yapabilirsin. Bu arada "0" yazınca sınırsız oluyormuş direkt sanırım. Deneyip işine yarayıp yaramadığını söylersin.
Spidermangibiyim dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Orada yazdığı gibi klavye kısayolu ile de yapabilirsin. Bu arada "0" yazınca sınırsız oluyormuş direkt sanırım. Deneyip işine yarayıp yaramadığını söylersin.