Therock19 Kilopat Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 37 10 Aralık 2020 #1 Merhaba, bende X7 mouse var. Ve kendi scriptlerimi yazarak makrolar yapıyorum Minecraft için. Bu makroyu oyun içinde çalışırken Alt-Tab yapsam bile internette surf yaparken çalışabilir hale getirebilir miyim?
Merhaba, bende X7 mouse var. Ve kendi scriptlerimi yazarak makrolar yapıyorum Minecraft için. Bu makroyu oyun içinde çalışırken Alt-Tab yapsam bile internette surf yaparken çalışabilir hale getirebilir miyim?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 10 Aralık 2020 #2 Oyun zevkimizi mahvetmeye hakkınız yok. Multiplayer giriyorsanız gerçekten aciz durumdasınız, umarım yapamazsınız.
Oyun zevkimizi mahvetmeye hakkınız yok. Multiplayer giriyorsanız gerçekten aciz durumdasınız, umarım yapamazsınız.
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 10 Aralık 2020 #3 Ali Pınar dedi: Oyun zevkimizi mahvetmeye hakkınız yok. Multiplayer giriyorsanız gerçekten aciz durumdasınız, umarım yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam belki adam modlu oynuyor, bu kadar sitem etmeye ne gerek var?
Ali Pınar dedi: Oyun zevkimizi mahvetmeye hakkınız yok. Multiplayer giriyorsanız gerçekten aciz durumdasınız, umarım yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam belki adam modlu oynuyor, bu kadar sitem etmeye ne gerek var?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 10 Aralık 2020 #4 tonbaligi dedi: Hocam belki adam modlu oynuyor, bu kadar sitem etmeye ne gerek var? Genişletmek için tıkla... O ihtimali değerlendirerek zaten multiplayer oynuyorsanız dedim.
tonbaligi dedi: Hocam belki adam modlu oynuyor, bu kadar sitem etmeye ne gerek var? Genişletmek için tıkla... O ihtimali değerlendirerek zaten multiplayer oynuyorsanız dedim.