keremdaffy Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #1 Ben bir program istiyorum ama araştırmama rağmen bulamıyorum. Bilen varsa program ismini söyleyebilir mi? Mantık çok basit, ben atıyorum ben h tuşuna basacağım CTRL+v+enter yapacak. Bunu yapabilecek program biliyor musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2023
Ben bir program istiyorum ama araştırmama rağmen bulamıyorum. Bilen varsa program ismini söyleyebilir mi? Mantık çok basit, ben atıyorum ben h tuşuna basacağım CTRL+v+enter yapacak. Bunu yapabilecek program biliyor musunuz?
U UğurDuran Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 201 9 Ağustos 2023 #2 Klavyenin markası nedir? Yazılımı yok mu?
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.279 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #3 Oyun içerisinde mi yoksa Windows içerisinde mi? Ben bloody v7ma Mouse ile yapıyorum. Şayet Mouse u alırsan sana macrosunu yazmayı da gösteririm.
Oyun içerisinde mi yoksa Windows içerisinde mi? Ben bloody v7ma Mouse ile yapıyorum. Şayet Mouse u alırsan sana macrosunu yazmayı da gösteririm.
U UğurDuran Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 201 9 Ağustos 2023 #4 UğurDuran dedi: Klavyenin markası nedir? Yazılımı yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok ise bunu kullanabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
UğurDuran dedi: Klavyenin markası nedir? Yazılımı yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok ise bunu kullanabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
keremdaffy Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #5 UğurDuran dedi: Klavyenin markası nedir? Yazılımı yok mu? Genişletmek için tıkla... Hocam logiyech yazılımı varda YouTube'dan vidoe izleyerek yapabilirmyim.
UğurDuran dedi: Klavyenin markası nedir? Yazılımı yok mu? Genişletmek için tıkla... Hocam logiyech yazılımı varda YouTube'dan vidoe izleyerek yapabilirmyim.
U UğurDuran Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 201 9 Ağustos 2023 #6 keremdaffy dedi: Hocam logiyech yazılımı varda YouTube'dan vidoe izleyerek yapabilirmyim. Genişletmek için tıkla... Yaparsın attığım videoyada bakarsın hangisi kolay gelirse kullan.
keremdaffy dedi: Hocam logiyech yazılımı varda YouTube'dan vidoe izleyerek yapabilirmyim. Genişletmek için tıkla... Yaparsın attığım videoyada bakarsın hangisi kolay gelirse kullan.
zoky787 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 1.171 Çözümler 8 Yer -37.71346442925004, 145.46635037319714 9 Ağustos 2023 #7 keremdaffy dedi: Bunu yapabilecek program biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Autohotkey. .ahk script: Kod:Panoya kopyala h:: Send, ^v Send, {Enter} return
keremdaffy dedi: Bunu yapabilecek program biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Autohotkey. .ahk script: Kod:Panoya kopyala h:: Send, ^v Send, {Enter} return
keremdaffy Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #8 zoky787 dedi: Autohotkey. AHK script: Kod:Panoya kopyala h:: Send, ^v Send, {Enter} return. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu yapıştırdım artık. H tuşuna basınca. H: Send, ^v Send, {enter} Return. Oluyor videosu varsa atabilirimsn yapamadım.
zoky787 dedi: Autohotkey. AHK script: Kod:Panoya kopyala h:: Send, ^v Send, {Enter} return. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu yapıştırdım artık. H tuşuna basınca. H: Send, ^v Send, {enter} Return. Oluyor videosu varsa atabilirimsn yapamadım.
zoky787 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 1.171 Çözümler 8 Yer -37.71346442925004, 145.46635037319714 9 Ağustos 2023 #9 keremdaffy dedi: Hocam bunu yapıştırdım artık. H tuşuna basınca. H: Send, ^v Send, {enter} Return. Oluyor videosu varsa atabilirimsn yapamadım. Genişletmek için tıkla... Önce bir şey kopyala. ctrl v yapıştır yapar. Kod:Panoya kopyala h:: Send, ^v Send, {Enter} return
keremdaffy dedi: Hocam bunu yapıştırdım artık. H tuşuna basınca. H: Send, ^v Send, {enter} Return. Oluyor videosu varsa atabilirimsn yapamadım. Genişletmek için tıkla... Önce bir şey kopyala. ctrl v yapıştır yapar. Kod:Panoya kopyala h:: Send, ^v Send, {Enter} return
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.279 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #10 Logitech de yapmak da çok kolay.