anil0635 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 Merhaba herkese. Beni Rampage smx G38 claw faremin sol tarafındaki makro tuşu içine göçtüde nasıl çıkarabilirim? Tuş biraz böyle yumuşadı hafif oldu bende basarken bir anda içine girdi düz bir cisimle çıkartmaya denidim olmuyor. WhatsApp Video 2023-05-07 at 00.42.31.mp4 - VEED - Online Video Editor - Video Editing Made Simple www.veed.io Dosya Ekleri 5bc2d763-9716-4820-b2cc-3d2e37de019f.jpg 95 KB · Görüntüleme: 91 034683f7-ce67-490d-a97f-d047298a9bd2.jpg 150,6 KB · Görüntüleme: 103 f37cbef3-5d99-4847-8f97-0a80514ecc16.jpg 94,3 KB · Görüntüleme: 99 f6df6374-49b5-4942-ac19-0204ce68a896.jpg 99,7 KB · Görüntüleme: 74 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2023
Merhaba herkese. Beni Rampage smx G38 claw faremin sol tarafındaki makro tuşu içine göçtüde nasıl çıkarabilirim? Tuş biraz böyle yumuşadı hafif oldu bende basarken bir anda içine girdi düz bir cisimle çıkartmaya denidim olmuyor. WhatsApp Video 2023-05-07 at 00.42.31.mp4 - VEED - Online Video Editor - Video Editing Made Simple www.veed.io
beydirbey Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 1.178 Makaleler 1 Çözümler 6 7 Mayıs 2023 #2 Benim de sgm X7 Pro'ya olmuştu daha 1 ay geçmeden. Delmeden çıkarılamaz sanırım.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #3 Bloody V7MA tek geçerim macro mouse konusunda. 3.yıla girdim daha hiçbir sorun yaşamadım.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.468 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #4 Alttaki skatezleri sökersen altında vida yerleri vardır. O vidaları açıp sökmeyi deneyebilirsin ama ne kadar yararlı olur bilemiyorum. Garantisi vs varsa gönder yapsınlar. Düzeltme imkanın yoksa forumda yeni konu aç bütçen dahilinde öneri verelim.
Alttaki skatezleri sökersen altında vida yerleri vardır. O vidaları açıp sökmeyi deneyebilirsin ama ne kadar yararlı olur bilemiyorum. Garantisi vs varsa gönder yapsınlar. Düzeltme imkanın yoksa forumda yeni konu aç bütçen dahilinde öneri verelim.
anil0635 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #5 Paper.C dedi: Alttaki skatezleri sökersen altında vida yerleri vardır. O vidaları açıp sökmeyi deneyebilirsin ama ne kadar yararlı olur bilemiyorum. Garantisi vs varsa gönder yapsınlar. Düzeltme imkanın yoksa forumda yeni konu aç bütçen dahilinde öneri verelim. Genişletmek için tıkla... Sökersem bide toplayan bilirmiyim bilmiyorum. Paper.C dedi: Alttaki skatezleri sökersen altında vida yerleri vardır. O vidaları açıp sökmeyi deneyebilirsin ama ne kadar yararlı olur bilemiyorum. Garantisi vs varsa gönder yapsınlar. Düzeltme imkanın yoksa forumda yeni konu aç bütçen dahilinde öneri verelim. Genişletmek için tıkla... Garantiye göndersem kullanıcı hatası derler. Saten garantisi doldu. Arkadaşlar fare yi söktüm baktım o tuşun düğmeğle arasındaki plastik kırılmış. Hiç iz bırakmadan yapışıtırılırsa düzelir mi? Son düzenleme: 7 Mayıs 2023
Paper.C dedi: Alttaki skatezleri sökersen altında vida yerleri vardır. O vidaları açıp sökmeyi deneyebilirsin ama ne kadar yararlı olur bilemiyorum. Garantisi vs varsa gönder yapsınlar. Düzeltme imkanın yoksa forumda yeni konu aç bütçen dahilinde öneri verelim. Genişletmek için tıkla... Sökersem bide toplayan bilirmiyim bilmiyorum. Paper.C dedi: Alttaki skatezleri sökersen altında vida yerleri vardır. O vidaları açıp sökmeyi deneyebilirsin ama ne kadar yararlı olur bilemiyorum. Garantisi vs varsa gönder yapsınlar. Düzeltme imkanın yoksa forumda yeni konu aç bütçen dahilinde öneri verelim. Genişletmek için tıkla... Garantiye göndersem kullanıcı hatası derler. Saten garantisi doldu. Arkadaşlar fare yi söktüm baktım o tuşun düğmeğle arasındaki plastik kırılmış. Hiç iz bırakmadan yapışıtırılırsa düzelir mi?
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.468 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #6 anil0635 dedi: Garantiye göndersem kullanıcı hatası derler. Zaten garantisi doldu. Arkadaşlar fare yi söktüm baktım o tuşun düğmeğle arasındaki plastik kırılmış. Hiç iz bırakmadan yapışıtırılırsa düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam skatezleri söktünüz büyük ihtimal yeni skatez bulmanız gerekiyor altına yapıştırmak için Kırılan yerin fotoğrafını atabilirsen iyi olur.
anil0635 dedi: Garantiye göndersem kullanıcı hatası derler. Zaten garantisi doldu. Arkadaşlar fare yi söktüm baktım o tuşun düğmeğle arasındaki plastik kırılmış. Hiç iz bırakmadan yapışıtırılırsa düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam skatezleri söktünüz büyük ihtimal yeni skatez bulmanız gerekiyor altına yapıştırmak için Kırılan yerin fotoğrafını atabilirsen iyi olur.
anil0635 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #7 Paper.C dedi: Hocam skatezleri söktünüz büyük ihtimal yeni skatez bulmanız gerekiyor altına yapıştırmak için. Kırılan yerin fotoğrafını atabilirsen iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ben fareyi geri topladım tutkal alacağım zaman yapıştıracağım. Şöyle o makro tuşunun plastiği ve arkasında ince bir plastik çubuk var orası kırıldı içinmiş.
Paper.C dedi: Hocam skatezleri söktünüz büyük ihtimal yeni skatez bulmanız gerekiyor altına yapıştırmak için. Kırılan yerin fotoğrafını atabilirsen iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ben fareyi geri topladım tutkal alacağım zaman yapıştıracağım. Şöyle o makro tuşunun plastiği ve arkasında ince bir plastik çubuk var orası kırıldı içinmiş.