Salih Subaşı Centipat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #1 Kendim macro yazabileceğim bir klavye arıyorum. Yazılımı olan, istediğim tuş kombinasyonlarını atayabileceğim... Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2021
Kendim macro yazabileceğim bir klavye arıyorum. Yazılımı olan, istediğim tuş kombinasyonlarını atayabileceğim...
Melih Baba Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 78 30 Nisan 2021 #2 Salih Subaşı dedi: Kendim macro yazabileceğim bir klavye arıyorum. Yazılımı olan, istediğim tuş kombinasyonlarını atayabileceğim... Genişletmek için tıkla... Hocam 250 TL'ye zor ya.
Salih Subaşı dedi: Kendim macro yazabileceğim bir klavye arıyorum. Yazılımı olan, istediğim tuş kombinasyonlarını atayabileceğim... Genişletmek için tıkla... Hocam 250 TL'ye zor ya.
Salih Subaşı Centipat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #3 Melih Baba dedi: Hocam 250 TL'ye zor ya. Genişletmek için tıkla... Hocam siz önerin bütçeme göre bakayım alabilir miyim alamaz mıyım diye.
Melih Baba dedi: Hocam 250 TL'ye zor ya. Genişletmek için tıkla... Hocam siz önerin bütçeme göre bakayım alabilir miyim alamaz mıyım diye.
Melih Baba Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 78 30 Nisan 2021 #4 Salih Subaşı dedi: Hocam siz önerin bütçeme göre bakayım alabilir miyim alamaz mıyım diye. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın mekanik klavye sandım ben makrolu klavye hakkında bilgim yok üzgünüm ama mesajlarım belki konunu öne çıkarabilir
Salih Subaşı dedi: Hocam siz önerin bütçeme göre bakayım alabilir miyim alamaz mıyım diye. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın mekanik klavye sandım ben makrolu klavye hakkında bilgim yok üzgünüm ama mesajlarım belki konunu öne çıkarabilir
Salih Subaşı Centipat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #5 Melih Baba dedi: Hocam kusura bakmayın mekanik klavye sandım ben makrolu klavye hakkında bilgim yok üzgünüm ama mesajlarım belki konunu öne çıkarabilir Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam teşekkürler yine de
Melih Baba dedi: Hocam kusura bakmayın mekanik klavye sandım ben makrolu klavye hakkında bilgim yok üzgünüm ama mesajlarım belki konunu öne çıkarabilir Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam teşekkürler yine de
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 30 Nisan 2021 #6 Her klavye ile kullanabilirsin makro autohotkey ile.