Makrolu mouse önerisi

mehterann

Hectopat
Logitech G300s son bir senedir çift tıklama ile idare ediyorduk ama artık iyice bozuldu. Elim küçük parmaklarım ince, clav grip tutuş şeklim ve çocuklarda kullanıyor😅 genelde Minecraft tarzı oyunlar, çok seyrek FPS tarzı oyunlar oynuyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Butce belirtmemissiniz. Dusuk butce icin bunlar var ve tam kucuk eller icin uygun ikisi de:

Butce belirtmemissiniz. Dusuk butce icin bunlar var ve tam kucuk eller icin uygun ikisi de:

Bütçe düşük😅 Bende ikisi arasında kaldım, forumda sürekli ikisini öneriyorlarda hangisi😅

İkisini de kullandım ve bence kesinlikle Viper Mini daha iyi bir mouse. Her türlü tutuşa uygun bir yapısı var. Ayrıca aynı switchlere sahip olmalarına rağmen Viper Mini'nin basış hissiyatı daha tok ve tatminkar. DA V2 mini fazla küçük bir fare.

Viper Mini ile ilgili orta tuşun kaydırma olayında zamanla sıkıntı çıkardığına dair birkaç konu ile karşılaştım. Sanırım kronik bir sorun. Ona göre alın.

Daha büyük ve daha uygun fiyatlı bir fare daha öneririm, fakat Viper Mini'ye(61g) göre 88g ile ağır kalacaktır:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı