Makrolu Mouse Önerisi

Bütçe
Max 400tl

Keremdigital

Hectopat
Makrosu hızlı olacak. Bir mouse arıyorum bütçemi söyledim, bütçeyi geçecek bi mouse önermeyin.

Bütçeyi değiştiriyorum 500tl'lik ve kablosuz olursa daha iyi olur.

Son düzenleme:
Temiz bir ikinci el A4 Tech Bloody V7 önerebilirim hocam. Kendisini 2018 yılında aldım, fazlasıyla kaba davrandım, kaç kere düşürdüm kaç kere masaya vurdum hatırlamıyorum. Ama bugün halen daha hem makrolarıyla hem fonksiyonlarıyla sorunsuz çalışıyor. Sadece 5 yıllık kullanıma bağlı olarak dış plastiği yüzüldü ancak kullanıma ya da konfora engel değil.

Temiz bir ikinci el A4 Tech Bloody V7 önerebilirim hocam. Kendisini 2018 yılında aldım, fazlasıyla kaba davrandım, kaç kere düşürdüm kaç kere masaya vurdum hatırlamıyorum. Ama bugün halen daha hem makrolarıyla hem fonksiyonlarıyla sorunsuz çalışıyor. Sadece 5 yıllık kullanıma bağlı olarak dış plastiği yüzüldü ancak kullanıma ya da konfora engel değil.
Keşke kablosuz olsaymış.

Keşke kablosuz olsaymış.
Hocam eğer bütçenizi artırabilirseniz kablosuz ve makrolu bir mouse bulabilirsiniz hatta ben de yardımcı olabilirim. Ama bu fiyat bandında ikisi bir arada zor. İki özellikten birini seçip yolunuza devam etmeniz daha iyi olacak. Eğer kablosuz bir mouse istiyorsanız;
Satıcıyı tanımıyorum o yüzden ürün hakkında da bir fikrim yok. Ama gördüğünüz gibi makrosu bulunmuyor.

Hocam eğer bütçenizi artırabilirseniz kablosuz ve makrolu bir mouse bulabilirsiniz hatta ben de yardımcı olabilirim. Ama bu fiyat bandında ikisi bir arada zor. İki özellikten birini seçip yolunuza devam etmeniz daha iyi olacak. Eğer kablosuz bir mouse istiyorsanız;
Satıcıyı tanımıyorum o yüzden ürün hakkında da bir fikrim yok. Ama gördüğünüz gibi makrosu bulunmuyor.
Makrolu ve kablosuz ucuz mouse önerebilirmisiniz?

@T-Bad dediğiniz..
A4 Tech Bloody V7 önerebilirim hocam.
Mouse'yi sipariş verdim sıfır bi şekilde Hepsiburada'dan kuponla 432tl'ye getirdim fiyatı.

Çok olumlu değerlendirme vardı bide görünüşü güzeldi.

Son düzenleme:
Makrolu ve kablosuz ucuz mouse önerebilirmisiniz?

@T-Bad dediğiniz..

Mouse'yi sipariş verdim sıfır bi şekilde Hepsiburada'dan kuponla 432tl'ye getirdim fiyatı.

Çok olumlu değerlendirme vardı bide görünüşü güzeldi.
Hayırlı olsun hocam. Kendisinden aşırı derecede memnunum. Mouse geldiğinde makro fonksiyonlarını kullanmanız için bir yazılım indirmeniz gerekmekte. Ama yazılımı her oyunda kullanmayın bazı oyunlar hile sayabiliyor çünkü aim sabitleyici gibi özellikleri olabiliyor. Mouse geldiğinde metal ayakları yapıştırırken dikkatli olun ve nizami olmasına dikkat edin. Ayrıca metal ayakları yapıştırdıktan sonra ahşap yüzeydeki performansı sizi rahatsız edebilir, zaten metal ayaklarda da hızlı aşınma sorunu yaşanabiliyor. Bu yüzden çoğunlukla pad üzerinde kullanmanız daha iyi olur. Kendisiyle 5. yılını dolduruyorum. Tıklama ömrünü doldurmadığım sürece bozulmaz gibime geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı