Daha fazla
Evet.
Aa 200 TL olsa bunu önerecektim 150'ye de varmış öneririm.Bu nasıl hocam? 4 yıldır Trust mouse kullanıyorum bi sıkıntısı çıkmadı.Trust Gxt 838 Azor Gamıng Klavye Mouse Set 23414 Fiyatı
Trust Gxt 838 Azor Gamıng Klavye Mouse Set 23414 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Eğer bunu alacaksanız aldıktan sonra bilgilendirir misin biraz? Klavyenin tuşlarının ses yapmasını ya da sert olmasını sevmiyorum.Bu nasıl hocam? 4 yıldır Trust mouse kullanıyorum bi sıkıntısı çıkmadı.Trust Gxt 838 Azor Gamıng Klavye Mouse Set 23414 Fiyatı
Trust Gxt 838 Azor Gamıng Klavye Mouse Set 23414 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Alıyorum o zamanAa 200 TL olsa bunu önerecektim 150'ye de varmış öneririm.
Mekanikten bahsediyorsun. Mekanik değildir bu emin ol.Eğer bunu alacaksanız aldıktan sonra bilgilendirir misin biraz? Klavyenin tuşlarının ses yapmasını ya da sert olmasını sevmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.