Maks. 2500 TL'ye Süper Oyun Bilgisayarı Toplama

Evet Arkadaşlar Maks. 2500 TL Verebileceğim Ve Oyunları Harika Bir Performansta Oynatabilecek Bir PC İstiyorum.

Bu PC'de Arkadaşlar Neredeyse Her Oyunu Orta Veya Daha İyi Ayarlarda Çalıştırmasını Ve Böyle Bir Şekilde Oynar iken Video Çekebilmek İstiyorum.

Önericeğiniz Sistemi Kendiniz Kullanıyorsanız Hangi Oyunları Rahat Kaldırdığını Söyler misiniz ???

Bu Sistemi Link olarak Veya Resim Atarak Mesaj Atabilirseniz Sevinirim.

NOT: Ben Kendim Toplamayacağım Ürünleri Bilgisayarcıya Söyleyeceğim O Toplayacak. (Neden Yazdım Pek Bir Fikrim Yok :) )

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı: http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-kart/galaxy-g tx970-ex-oc-black-edition-4gb-256bit-gddr5-16x-ekran-karti-the-crew-far-cry-4-assassin-s-creed-unity-oyun-hediyeli.html Ayrıca bakkallara güvenmeyin, parçalarını çalabilirler. Kendiniz videoları izleyerek yapabilirsiniz. Bazı arkadaşlarımız yaptı bu forumda. Kendinize güvenin. Ayrıca Galax markası gayet iyidir. Kafanızda soru işareti olmasın.
ss.png

Ekran kartı: http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-kart/galaxy-g tx970-ex-oc-black-edition-4gb-256bit-gddr5-16x-ekran-karti-the-crew-far-cry-4-assassin-s-creed-unity-oyun-hediyeli.html Ayrıca bakkallara güvenmeyin, parçalarını çalabilirler. Kendiniz videoları izleyerek yapabilirsiniz. Bazı arkadaşlarımız yaptı bu forumda. Kendinize güvenin. Ayrıca Galax markası gayet iyidir. Kafanızda soru işareti olmasın.Eki Görüntüle 46232
Bakkal Derken Bİlgisayarcıları Kastettiniz Galiba. Ben Kendime Güveniyorum Hangi Kablo Nereye Girer Onları Hiç Bilmiyorum o Yüzden Sorun Çıkmasın Diye Bilgisayarcıya Vereceğim. Hem Bilgisayarcıya Güveniyorum Çünkü 5 Senedir Veya Daha Fazladır PC'de Sorun Çıkınca Onun Yanına Gidiyoruz.

Birde Ekran Kartı Linki Açılmıyor.
Üzgünüz!

Aradığınız Sayfa Bulunamadı

Diyor.

Bir de bunu deneyin: TeknoBiyotik: GALAXY GTX970 EX OC Black Edition 4GB 256Bit GDDR5 16X Ekran Kartı - Ekran Kartı - PC Bileşenleri
Yinede siz bilirsiniz. 4K video çekiyorlar. Bence bakıp yapabilirsiniz. Gayette kolay. :) GTX970 az para değil, alabilirler. Ama siz güveniyorsanız sorun yok. :)
Bakıp Yaparımda Babamın Bana Güveneceğini Sanmıyorum En İyisi Bilgisayarcıya Vereceğim. Birde 4K Video Çekiyorlar Demişsiniz. O Ne Anlama Geliyor ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı