MysticVezonTR Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.540 27 Ocak 2015 #11 Silinen üye dedi: Çok rahat kaldırır. Kesin yani. Genişletmek için tıkla... Peki Ultra Ayarlardamı Yoksa Normal Veya Düşükte mi ?? Ekran Kartında Assasin's Creed Unity Hediye Yazmışlar Kredi Katı Dahildir Demi ??
Silinen üye dedi: Çok rahat kaldırır. Kesin yani. Genişletmek için tıkla... Peki Ultra Ayarlardamı Yoksa Normal Veya Düşükte mi ?? Ekran Kartında Assasin's Creed Unity Hediye Yazmışlar Kredi Katı Dahildir Demi ??
Barış Günay Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 1.880 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #12 Ultra ayarlarda akıcı bir şekilde oynarsınız.
MysticVezonTR Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.540 27 Ocak 2015 #13 Silinen üye dedi: Ultra ayarlarda akıcı bir şekilde oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Sizi Çok Sorulara Boğdum Afedersiniz Ama Son Soru Ekran Kartının Linkinde Assasin's Creed Unity Hediye Yazmışlar Doğru mu ??
Silinen üye dedi: Ultra ayarlarda akıcı bir şekilde oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Sizi Çok Sorulara Boğdum Afedersiniz Ama Son Soru Ekran Kartının Linkinde Assasin's Creed Unity Hediye Yazmışlar Doğru mu ??
Barış Günay Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 1.880 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #14 Ben de aynı modeli kullanıyorum ekran kartında. Ben alalı bayağı oluyor, bana verdiler. Büyük bi' ihtimal devam ediyor kampanya.
Ben de aynı modeli kullanıyorum ekran kartında. Ben alalı bayağı oluyor, bana verdiler. Büyük bi' ihtimal devam ediyor kampanya.
MysticVezonTR Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.540 27 Ocak 2015 #15 Silinen üye dedi: Ben de aynı modeli kullanıyorum ekran kartında. Ben alalı bayağı oluyor, bana verdiler. Büyük bi' ihtimal devam ediyor kampanya. Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür Ederim.
Silinen üye dedi: Ben de aynı modeli kullanıyorum ekran kartında. Ben alalı bayağı oluyor, bana verdiler. Büyük bi' ihtimal devam ediyor kampanya. Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür Ederim.
Barış Günay Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 1.880 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #16 Ne demek, iyi sosyaller. Aklında yine soru takılırsa sorabilirsin.