Maks. 4.000 TL Sistem Önerisi

İmza kısmındaki sistemi incelemeni görmek isterim.
@KralGS
Maalesef göremeyeceksiniz hocam, çünkü daha sahip değilim, 2017'nin başında alacağım, tabi o zamana kadar bütçe felan artışı olursa değişiklikler olabilir, ayrıca daha Kaby-Lake ve Zen var, neler olabilir bilemiyorum, ama o zamana kadar sistem bu şekilde.

İ7 6700k için bütün sistemimi değiştirmeliyim yoksa kaby-lake işlemcilerimi beklemeliyim hocam.

Sistem yorumu yapmayacağım ancak bu bekleme konusuna katılmıyorum. Kabylake çıkacak onu bekle daha sonrasında zen çıkacak onu bekle derken intel duyuracak 8. nesil diye. Bu beklemenin sonu yok bütçe hazır olduğunda eğer maksimum 2-3 haftalık bir zaman dilimi içerisinde yeni nesil çıkmayacaksa o an için en güncel mimari ile sistem toplamaktan yanayım. Bu arada inanıyorum ki forumdaki birkaç arkadaş dışında 6700k olsun vs olsun hakkını vererek kullananımız yoktur tamamen aç gözlülük ve iyisi neyse o olsun mantığıyla hareket ediyoruz. Oyun gibi tek çekirdek performansının öne çıktığı konularda i5 6500 ile i7 6700 ün neredeyse hiçbir farkı olmayacaktır ki kullanacağınız programda i5 6500 ve üzeri herhangi bir işlemcinin çok rahatlıkla altından kalkabileceği bir program. İşlemciyi iyi seçin sonra ekran kartı değiştirilir demek çaktırmadan bütçeyi yükseltmek aslında.

Hepinize çok teşekkürler. Uygun görürseniz, ben @Alperen Cıngıl 'ın topladığı sistemi daha çok beğendim. Ben i3 550 ile rahat render yaptığımı biliyorum, ki bu işlemci hem yeni nesil hemde çok güçlü bir işlemci, yeter de artar..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buyur kardeşim şu videoya bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…