En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazı
Ortalık biraz sakinleşince kendimce tercihler yaptım. Kalite ve kronik sorun detaylarına inmeden performansa yöneldim stoktaki parçalarla.
Toplam 4038 TL yapıyor. Düşük bütçede sıfır ve ikinci el karışık toplamayı sevdiğim için sistem kötü olmuş olabilir bu fiyata. FPS ve performans için çift kanal RAM'e yönelip SSD boyutundan kısmak durumunda kaldım. Kasa hakkında hiç fikrim yok, ısınan bir sistem olmadığı için idarelik koydum.
Galax GTX 1650 Super
Ryzen 3100
XPG Gammix 2x8GB 3000 Mhz
Gigabyte A320-S2H
Seagate Barracuda 250GB
Power Boost VK-P1900B 500W
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Kingston 240 GB A400 SSDNow SA400S37/240G 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
Başka sistemler de vardı gamegarajda bunun gibi 3500 TL'ye ama bunu da 1600 + 1660 super yapabilirsin 1600 14nm yazıyor ama bazıları 1600 AF gönderebiliyorlar diyor pek bilmiyorum doğrusu arayıp sorabilirsin 14nm mi 12nm mi diye.