Maksimum 1.900.000 TL'ye araba önerisi

Hocam ben kendime hitap eden arabalardan örnekler vermeye calisiyorum. O sekilde düsünecek olursak bu paraya w221 Mercedes de var F01 Bmw 7 serisi de var

Benim tercihim bu paraya suv almak olurdu. Sportage veya tucsona bakardım.
Reis sportage sorunları olan bi Araç titreme falan yapıyormuş, çok yakıyor ve içim ısınmadı o araca.

Yani bilemedim hocam. Sizce 2019&2020 Highline Passat almakmı yoksa 2017 Audi A6 almakmı daha mantıklı ama passat daha az yakıyor.

Son düzenleme:
Neden içiniz ısınmadı anlamadım ancak tucson çok güzel bir araç. Gemi gibi gepgenis. Saltanat kayığına binmiş gibi oluyorsun onerimdir. Hayal araçlarımızdandır alamadık.

Hocam ben kendime hitap eden arabalardan örnekler vermeye calisiyorum. O sekilde düsünecek olursak bu paraya W221 Mercedes de var F01 BMW 7 serisi de var.

Bu paraya en mantıklısı Passat o zaman bende kendime hitap edeni söyliyeceksem RX7 sana kalacak olursak. Adama mantıklı seçenekler sun.

Bu paraya en mantıklısı Passat o zaman bende kendime hitap edeni söyliyeceksem RX7 sana kalacak olursak. Adama mantıklı seçenekler sun.
Reis bence bu bütçeye çıktığında konfor ve donanım araman lazım. Ondan dolayı Tucson elit plus 4x4 2022-2023 öneriyorum. Tucsonun da piyasası güzel, ancak sedan istiyorsa bilemem. Yani bende o kadar para olsa sedan ve hatchback bir arabaya binmezdim. Hem de aile olarak binecekler uzun yolda konforlu olur.

Hocam o size kalmış spor olsun kayış gibi dursun diyorsanız A6 ama eski ve kilometresi çok olacak 2020 Passat daha yeni ve kilometresi az olacak tamamen zevk meselesi. Yakıt olarak da düşünüyorsanız Passat tabii ki.

Hocam orası öylede Passat kadar rahat ve geniş hiçbir araba yok uzun yolda Passat daha iyi olur ve geniş ailelerse çok daha iyi ama tucsonda mantıklı SUV isterse.

Yani dediğim gibi kral, benim fikrim budur belki abimize yardımcı olurum diye düşündüm ancak sedan istiyorsa bilemem kendi kararı. Hyundainin aracını kullandım servis elemanları ilgi harika. Aileye daha hitap eder diye düşünüyorum.

Hocam Tesla Model Y dusunur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…